Ράγισε καρδιές η Μελίνα Ασλανίδου - Η φωτογραφία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Θα συγκινηθείτε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ράγισε καρδιές η Μελίνα Ασλανίδου - Η φωτογραφία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Μια συγκινητική φωτογραφία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Μελίνα Ασλανίδου. Η ανάρτηση της, λίγους μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο του από ανακοπή καρδιάς, ράγισε καρδιές στο Instagram.

O ταλαντούχος τραγουδιστής, τον περασμένο Αύγουστο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου μετά από καρδιακή προσβολή που πιθανότητα που υπέστη στη διάρκεια της νύκτας, όπως είχε γίνει γνωστό. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τον θρήνο σε όλη την Ελλάδα, ενώ όλοι οι καλλιτέχνες είπαν και δημόσια το δικό τους «αντίο». Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου, «ξέθαψε» από το παρελθόν μια κοινή τους φωτογραφία.

Η τραγουδίστρια την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ράγισε καρδιές.

Μελίνα Ασλανίδου  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Ακόμη ένας θάνατος που είχε «τσακίσει» την Μελίνα Ασλανίδου, ήταν του Αντώνη Βαρδή. Δείτε την φωτογραφία τους που είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Λίγα λόγια για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας εργάστηκε στην αποθήκη δισκογραφικής εταιρείας, στην ίδιο όπου το 1978 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με αγγλικό στίχο με τους P.L.J. Band με τίτλο Gaspar, έναν δίσκο extended play 45’ στροφών.

Ακολούθησαν διάφορες δουλειές, ενώ μετά τη στρατιωτική του θητεία άρχισε να τραγουδά αντάρτικα με τον Πάνο Τζαβέλα στη «Συντροφιά». Στα 20 του χρόνια δημιούργησε με τον Παύλο Κικριλή και τον Τάκη Βασαλάκη το συγκρότημα P.L.J. Το 1983 οπότε και κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος, το συγκρότημα μετονομάστηκε σε Τερμίτες, όνομα που παραπέμπει στους Beatles (σκαθάρια). Το 1989 ξεκίνησε η προσωπική του σταδιοδρομία ως συνθέτης και ερμηνευτής.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, ενώ, παράλληλα, υπήρξε και ιδρυτικό μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ήταν φίλος του ΚΚΕ, με συμμετοχή στα φεστιβάλ της ΚΝΕ και συνείδηση της πολιτικής καταγωγής του από τον παππού του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, εκτελεσμένο αγωνιστή.

Απεβίωσε στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 από καρδιακή ανακοπή, στον Πτελεό Μαγνησίας.