Η αναφορά της Ελένης on air στο πρόβλημα υγείας της - "Με έχει τσακίσει"

Τι έχει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αναφορά της Ελένης on air στο πρόβλημα υγείας της -

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη on air στο πρόβλημα υγείας της. Τι έχει η παρουσιάστρια και ποια αυτό που την ενοχλεί τόσο πλέον στην καθημερινότητα της και το μοιράστηκε με τους τηλεθεατές.

Παγκόσμια ημέρα βιβλίου είναι σήμερα και η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της δεν γινόταν να μην αναφερθούν σε αυτό το γεγονός.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ρώτησε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο ποιο είναι το βιβλίο που δεν αποχωρίζεται ποτέ, λέγοντας τον “βιβλιοφάγο.

Ελένη Μενεγάκη υγεία πρόβλημα

«Ήμουν δεν είμαι πια, δε διαβάζω τόσο πολύ. Λόγω όρασης», είπε με χιούμορ ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Με την Ελένη Μενεγάκη να συμπληρώνει: «Και εμένα με παιδεύει πια αυτό, αυτή η πρεσβυωπία με έχει τσακίσει».

Να πούμε βέβαια ότι έχουμε μια αποχώρηση βόμβα από το κανάλι. Κλείνει η πόρτα μετά την Μενεγάκη!

Ωστόσο εκτός από το πρόβλημα υγείας της δείτε και γιατί παραιτήθηκε ο Ασημινάκης από την Ελένη

Νέα αποκάλυψη ήρθε στο φως έπειτα από την είδηση πως ο στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει από την εκπομπή της. Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο λόγος που παραιτήθηκε ο Ασημινάκης.

Μετά από 17 χρόνια συνεργασίας, ο ίδιος θέλησε να φύγει από το πλευρό της παρουσιάστριας, προκαλώντας μια τηλεοπτική βόμβα στο κανάλι. Η είδηση έγινε γνωστή από το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος και ανέφερε πως οι δυο τους δεν τα πήγαιναν πολύ καλά το τελευταίο διάστημα.

«Είχε κάποια παράπονα ο Γιώργος Ασημινάκης. Ο ίδιος περιορίστηκε στο να μου επιβεβαιώσει την πληροφορία, δεν μου είπε περισσότερα πράγματα αλλά μίλησα εγώ με ανθρώπους από το επαγγελματικό περιβάλλον και μου είπαν πως υπήρχε ένα πρόβλημα. Κάποιες συμπεριφορές της παρουσιάστριας δεν της ενέκρινε. Συμπεριφορές απέναντι στο πρόσωπό του, όχι γενικότερα. Υπήρχε ένα πρόβλημα στη σχέση τους, υπήρχαν πολλές διαφωνίες. Έχω μιλήσει με τη μια πλευρά, η πλευρά της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να έχει να πει κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Σήμερα ωστόσο στο Πρωινό ειπώθηκε πώς η σχέση τους το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλή και φαινόταν και στον αέρα της εκπομπής. Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε πως δεν γίνεται να φύγει κάποιος λίγο πριν το τέλος της σεζόν, εάν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και όταν ξέρουμε όλοι ότι η Ελένη φεύγει από τον Alpha. Ωστόσο ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.