Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα με φίλο της στο Καβούρι - Άβαφη και με κολάν

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα με φίλο της στο Καβούρι - Άβαφη και με κολάν

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε για λίγο να ξεσκάσει από την καραντίνα και το σπίτι και αποφάσισε να πάει βόλτα στο Καβούρι, μαζί με τον καλό της φίλο, Τζον Βότσαρη και ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να περπατάει εντελώς άβαφη φορώντας ένα κολάν.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως λατρεύει να βγάζει βόλτα την Misu προκειμένου να βρίσκει κι εκείνη λίγο χρόνο για να βγαίνει από το σπίτι και να απολαμβάνει για λίγο τον καθαρό αέρα.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζωάκια με την ίδια να έχει ένα σκυλάκι την Misu την οποία την έχουμε δει πολλές φορές να φιγουράρει σε κάποιο από τα ποστ της, αλλά φυσικά και να είναι μαζί της έξω.

Κάτι αντίστοιχο έγινε λοιπόν και χθες, 22/04, όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο καλός της φίλος, Τζον Βότσαρης, έκαναν τη βόλτα τους στο Καβούρι, παρέα φυσικά με την τετράποδη φίλη της παρουσιάστριας, η οποία μάλιστα έχει και τον δικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δε δίστασε να βάλει το κολάν της και τα αθλητικά της και να βγει από το σπίτι χωρίς καθόλου μακιγιάζ, τραβώντας για ακόμα μία φορά τα βλέμματα, ενώ χθες εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με το μπουρνούζι της.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τη συνέλαβε και σας την παρουσιάζει, πιο casual από ποτέ!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Καβούρι
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βόλτα

Τι δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το πώς περνάει την καραντίνα

«Την έχω νιώσει την καραντίνα… Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Σήμερα ήταν λίγο περίεργα. Δεν είχα πολλά κέφια. Μαγειρεύω για όλους τους γείτονες. Δεν τους έχω ξεκάνει ακόμα… Έχω τελειοποιήσει τις ικανότητές μου στην ζαχαροπλαστική. Μαγειρεύω υγιεινά. Περνάω μόνη την καραντίνα. Είμαι single mother! Α ναι θα ξεκινήσουμε και το Just the 2 of Us! Το είχα ξεχάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.