"Βόμβα" στο MasterChef - Με αυτόν τον παίκτη φλέρταρε η Μαρία πριν τον Μπέλλο

"Μείναμε" μόλις μάθαμε το όνομα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μία κανονική βόμβα έσκασε στο ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef, μιας και έγινε γνωστό, πως πριν γίνει ζευγάρι με τον Μπέλλο, η Μαρία φλέρταρε με έναν άλλο παίκτη μέσα από το σπίτι, γεγονός που εξηγεί πολλές από τις κόντρες που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο.

Ορισμένοι από τους παλιούς παίκτες επέστρεψαν και η Μαρία πραγματικά στα τελευταία δύο επεισόδια, έδωσε ρέστα με τις ατάκες της και τα φαρμακερά σχόλια που έκανε για τις επιστροφές των παικτών.

Μία καυτή αποκάλυψη έγινε πριν από λίγη ώρα, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», για να φέρει τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό και να εξηγήσει παράλληλα πολλά από όσα ακούστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο.

Αυτός είναι ο παίκτης που φλέρταρε με τη Μαρία

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, ο παίκτης με τον οποίο φλέρταρε η Μαρία πριν κάνει σχέση με τον Μπέλλο, δεν είναι άλλος από τον Ηλία, τον οποίο ακούσαμε να θάβουν και οι δύο και μάλιστα πολύ χθες.

Η Μαρία δεν είναι και από τις αγαπημένες παρουσίες μέσα στο σπίτι, κάτι που φάνηκε τόσο από την ανάρτηση που έκανε εναντίον της η Μάρλεν, όσο και από τα σχόλια του Ηλία στο χθεσινό επεισόδιο σχετικά με το πόσο πολύ έχει επηρεάσει τον Μπέλλο από τη στιγμή που οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

Τόσο η Μαρία όσο και ο Δημήτρης από την πρώτη στιγμή που δόθηκε δεύτερη και τρίτη ευκαιρία στον Ηλία, έκαναν πολλά σχόλια εναντίον του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον θέλουν μέσα στο σπίτι.

Το σενάριο του να υπήρχε μία έλξη ανάμεσα στην Μαρία και τον Ηλία, θα μπορούσε να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο ο Μπέλλος δεν ήθελε να έχει εκ νέου μέσα στο σπίτι έναν άνδρα που διεκδικούσε τη Μαρία, και για το λόγο αυτό κατέβηκε να διαγωνιστεί μαζί του με σκοπό να τον πετάξει έξω από τον διαγωνισμό.