Νικολέττα Ράλλη: Την έπιασαν λιγούρες και έκανε πρωτοτυπία - Τι καλό ετοίμασε;

Είναι στον έβδομο μήνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Ράλλη: Την έπιασαν λιγούρες και έκανε πρωτοτυπία - Τι καλό ετοίμασε;

Λιγούρες φαίνεται πως είχε η Νικολέττα Ράλλη, που είναι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μας έδωσε μια πρωτότυπη ιδέα για το κέικ που έφτιαξε. Ποια είναι αυτή;

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα. Η ίδια διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και έτσι η γέννηση του μωρού της δεν αργεί καθόλου να έρθει.

Ως γνωστών στην εγκυμοσύνη έχουμε λιγούρες! Βέβαια πλέον είμαστε και κλεισμένοι στο σπίτι, οπότε όσο να πεις η πείνα είναι πιο έντονη, αφού όλο και κάτι θέλουμε να μασουλάμε. Η Νικολέττα Ράλλη βέβαια δεν έφτιαξε αυτό το υπέροχο γλυκό λόγω βαρεμάρας, αλλά επειδή το έχει με την κουζίνα.

Μάλιστα η ίδια μας έδωσε και μια ωραία ιδέα αφού αντικατέστησε το φρούτο που έβαλε μέσα στο κέικ που ετοίμασε. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Νικολέττα Ράλλη λοιπόν, που μένει και αυτή στο σπίτι το τελευταίο διάστημα μας έχει δείξει με ορισμένες αναρτήσεις που έχει κάνει τα όσα φτιάχνει στην κουζίνα της.

Έτσι έκανε λοιπόν και τώρα που ανέβασε ένα story με το κέικ που έφτιαξε.Η ίδια λοιπόν πρωτοτύπησε αφού έφτιαξε κείκ με αχλάδι αντί για μπανάνα και εμείς πεινάσαμε με τις φωτογραφίες που είδαμε στο Instagran της. -

Δείτε ωστόσο και που είχε πάει η Νικολέττα Ράλλη πρόσφατα. "Έσπασε" την καραντίνα.

Νικολέττα Ράλλη γλυκό κέικ

Κέικ με αχλάδι Νικολέττα Ράλλη

Από τις λιγούρες στο "προσωπικό της σύννεφο" - Πέθανε στα γέλια η Νικολέττα Ράλλη, δείτε τι είπε

Ντόρος έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις φωτογραφίες που ανέβηκαν και έδειχναν την Νικολέττα Ράλλη να ποζάρει σε διάφορες διαφορετικές εικόνες, έχοντας πάντα από επάνω της ένα σύννεφο, που έμοιαζε να είναι το ίδιο σε όλες τις φωτογραφίες της.

Η παρουσιάστρια, που σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε με αρκετή δόση χιούμορ για τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media και έκαναν λόγο για phtoshop από μεριάς της. Τι είπε η ίδια ωστόσο για το σύννεφο που... φαίνεται να την ακολουθεί παντού;

“Καταρχάς έχεις το κινητό μου ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να μου στείλεις οποιοδήποτε υλικό έχεις στην κατοχή σου. Είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι, είτε είσαι μέσα στο σπίτι και τηγανίζεις αυγά, είτε είσαι στην Ακρόπολη, είτε είσαι στη θάλασσα και να σου βάλω και σύννεφα και αστέρια και ό,τι θες. Υπάρχει περίπτωση να τυχαίνει να είναι ολόιδιο το σύννεφο στο Παρίσι, στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα;” είπε στο Καλό Μεσημεράκι.