Ελεονώρα Μελέτη: "Στα γενέθλια της Αλεξάνδρας συγκεντρωθήκαμε από απόσταση και..."

Τα αποκάλυψε όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελεονώρα Μελέτη:

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην σημερινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων περιέγραψε και το γεγονός πως στα γενέθλια της κόρης της, Αλεξάνδρας, συγκεντρώθηκε μαζί με τους παππούδες στην αυλή από απόσταση.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε σήμερα το πρωί στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πώς βιώνει και εκείνη από τη μεριά της, αυτή τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε την εκπομπή της να βγαίνει ξανά στον αέρα, ενώ περιέγραψε και τον τρόπο με τον οποίο περνάει το χρόνο στο σπίτι με την μικρή της και τον σύζυγό της, δίνοντας βάση στις μαγειρικές ικανότητες του τελευταίου.

Αναλυτικά όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη:

«Αν εξαιρέσεις αυτή την εβδομάδα που έχω οφ από το ραδιόφωνο γιατί τα γυρίσματα στα Μεσάνυχτα έχουν σταματήσει, ωστόσο περιμένουμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά.

Ο χρόνος ο περισσότερος αφιερώνεται στην Αλεξάνδρα γιατί τώρα δεν έχουμε και τη βοήθεια των γιαγιάδων. Έχω τον ελεύθερο χρόνο μου όποτε κοιμάται, όποτε κάνω την γυμναστική μου και τη μαγειρική. Έχουμε και την τύχη να μένουμε σε μέρος με πολύ πράσινο και κάνουμε βόλτες. Βλέπουμε ταινίες κάνουμε πράγματα.

Ο Θοδωρής μπορεί να κάνει τα πάντα καλά. Δεν μαγείρευε αλλά τώρα πραγματικά ό, τι έχω φάει από τα χέρια του είναι εξαιρετικό. Το έχει!

Στα γενέθλια της Αλεξάνδρας είχαμε μόνο τους πεθερούς μας. Συγκεντρωθήκαμε στον κήπο από απόσταση και βάλαμε στη μέση την κόρη μου να σβήσει την τούρτα. Στη συνέχεια όμως στείλαμε ένα Β4 και πήγαμε να δούμε και τους άλλους παππούδες» ήταν τα λόγια της.

Στο μεταξύ, μιας και λέμε για την κόρη της, έχετε δει το φανταστικό παιδικό δωμάτιο που έχει στο σπίτι της; Αν όχι, σας έχουμε εδώ φωτογραφίες.