Αδιανόητη γκάφα στο πλατό της Ελένης - «Τι λέω Παναγία μου»

Ξέσπασαν όλοι σε γέλια στο πλατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητη γκάφα στο πλατό της Ελένης - «Τι λέω Παναγία μου»

Μια αδιανόητη γκάφα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, αφού η παρουσιάστρια «έχασε» τα λόγια της με αποτέλεσμα, άλλο να λέει στον αέρα, άλλο να λέει στην συνέχεια και τελικά να μην ήθελε να πει τίποτα από τα δυο. «Τι λέω Παναγία μου», είπε μόλις κατάλαβε τι έγινε.

Συγκεκριμένα, Ελένη Μενεγάκη μίλησε σήμερα μέσω skype με την εγκυμονούσα, Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία σε λίγες μέρες θα γίνει για ακόμη μια φορά μανούλα και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας μαζί με τον σύζυγο της.

Όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια, της είχε υποσχεθεί ένα τραπέζει, που ωστόσο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν το κανόνισαν ποτέ. Έτσι, σήμερα θέλησε να της το θυμίσει, ωστόσο στην αρχή είπε.. λάθος λόγια, αφού μάλλον σκεφτόταν κάτι άλλο.

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να πει την λέξη «τραπέζι», ωστόσο δεν τα κατάφερε. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε λέγοντας «αυτό το ταξίδι…» θέλοντας να πει το τραπέζι και αφού έβαλε τα γέλια στον αέρα, στη συνέχεια είπε «Όχι ταξίδι… ταψί…» και ξέσπασε ξανά σε γέλια, αφού δεν κατάφερε πάλι να το πει. «Τι λέω Παναγία μου» δήλωσε η παρουσιάστρια με την Φλορίντα Πετρουτσέλι που κατάλαβε τι ήθελε να πει να της απαντά.

Ελένη Μενεγάκη γκάφα

Ωστόσο, νέα αποκάλυψη ήρθε στο φως έπειτα από την είδηση πως ο στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει από την εκπομπή της. Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο λόγος που παραιτήθηκε ο Ασημινάκης.

Ελένη Μενεγάκη: Η γκάφα στον αέρα της εκπομπής της που δεν παρατήρησε κανείς

Μια επική γκάφα στον αέρα της εκπομπής της έκανε η Ελένη Μενεγάκη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς, ή μάλλον για να είμαστε σωστοί σχεδόν κανείς δεν το παρατήρησε!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελένη θέλησε να προλογίσει ένα θέμα που θα έπαιζε στην συνέχεια. Η Ελένη, ήθελε να «πουλήσει» τηλεοπτικά ένα ιταλικό άρωμα γνωστού Οίκου. Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια ξεκίνησε να μιλά - προφανώς μπερδεμένη- γαλλικά! «Bonjour! La vie est belle» είπε όλο χαμόγελο μπερδεύοντας ουσιαστικά τις δύο γλώσσες! Δείτε το σχετικό βίντεο: