Αδιανόητο - Έλληνας τραγουδιστής μπήκε στην μπανιέρα και την είδε... Μαντόνα

Το είδαμε και αυτό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο - Έλληνας τραγουδιστής μπήκε στην μπανιέρα και την είδε... Μαντόνα

Ακόμα ένα αδιανόητο σκηνικό έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz, μιας και ένας γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, για να περάσει το χρόνο του, αποφάσισε να μπει στην μπανιέρα του και να την δει για λίγο κι αυτός Μαντόνα, ερμηνεύοντας κομμάτια της Βασίλισσας της ποπ.

Η καραντίνα συνεχίζεται και όπως όλα δείχνουν, οι celebrities προσπαθούν καθημερινά να βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους για να περάσουν το χρόνο τους. Άλλοι μαγειρεύουν, άλλοι το ρίχνουν στη γυμναστική, στις χειροτεχνίες, τις ταινίες, και άλλοι αποφασίζουν να γίνουν μία νέα βερσιόν της Μαντόνα.

Ο λόγος για τον Άλεξ Καββαδία, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προσέφερε ένα μοναδικό σκηνικό μιας και αποφάσισε να μπει στην μπανιέρα του, να πιει το ποτό του και να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Μαντόνα.

Σίγουρα η εμφάνισή του δεν μπορεί να ξεχασθεί, αφού ό, τι κάνει το κάνει με στιλ και αυτό φαίνεται!

O ταλαντούχος Άλεξ, εμπνευσμένος από το βίντεο της Madonna, στις αρχές της καραντίνας, γέμισε με σαπουνάδες την μπανιέρα του, πήρε ένα ποτήρι κρασί και τραγούδησε… Madonna, «Like a Virgin»

Ποιος είναι ο Άλεξ Καββαδίας που μπήκε στην μπανιέρα του και τραγούδησε Μαντόνα

Ο Άλεξ Καββαδίας ήταν ένας από τους παίκτες του Nomads. Έχει γεννηθεί στο Σίδνεϋ, στην Αυστραλία, από Έλληνες γονείς. Το 1999 ήρθε για διακοπές στην Έλλαδα και τελικά έμεινε για πάντα. Ζει στην Ηλιούπολη Αττικής. Ποια είναι η ηλικία του; Δείτε στο τέλος του άρθρου.

Είναι ένας αγγλόφωνος ποπ – ροκ καλλιτέχνης και έχει ρίζες από την Κέρκυρα. Τελειώνοντας το σχολείο, σπούδασε υποκριτική και διαφήμιση.

Ήταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Matisse. Με τον Άλεξ Καββαδία στα φωνητικά, οι Matisse ήταν υποψήφιοι για δυο βραβεία στα MTV European Music Awards. Στις 19 Σεπτεμβρίου του 2014, ο Άλεξ άνοιξε τη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον τραγουδιστή-σύμβολο της Κρήτης, Ψαραντώνη.