"Έσκασε" ανακοίνωση από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - "Μετά από 7 μήνες..."

Συντονιστείτε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μια ανακοίνωση μόλις "έσκασε" από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι θα κάνει το όμορφο μοντέλο μετά από "7 μήνες αποχής" όπως μας γράφει στο Instagram;

Ειδικότερα η Ηλιάνα ανέβασε ένα story στην προσωπικής της σελίδα στο Instagram στο οποίο μας καλεί σε ένα διαφορετικό live που είναι να κάνει η ίδια μαζί με μια φίλη και γυμνάστρια της. όπως γράφει μάλιστα χαρακτηριστικά στο ποστ που θα δείτε απείχε εδώ και μήνες και τώρα η φίλη της την έπεισε να επιστρέψει.

Έτσι λοιπόν όσοι συντονιστούν απόψε το βράδυ (23/4) θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν γυμναστική μαζί τους ή έστω να πάρουν μερικές ιδέες.

"Όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από οτιδήποτε νιώθουμε ότι μας έχει "κουράσει" μην διστάζετε να το κάνετε. Κάνει καλό στην ψυχή μας και είναι και αυτό μέρος της αγάπης και της φροντίδας για τον εαυτός μας!

Μετά από επτά μήνες αποχής από την γυμναστική η φίλη μου και μία από τις γυμνάστριες μου στη NY με έπεισε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψω. Σήμερα λοιπόν θα γυμναστώ live μαζί της και ελπίζω ότι αν δεν τα καταφέρω τουλάχιστον να γελάσουμε πολύ" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε. Δείτε την ωστόσο να ποζάρει και χωρίς ίχος μακιγιάζ. Είναι απλά κούκλα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπάλες γυμναστικής

Εκτός από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωση "έσκασε" και για τις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιάννης Κουκουράκης εμφανίστηκε στο Live Tonight του Γρηγόρη Αρναούτογλου και "έσκασε" αποκάλυψη για την σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα. Τι είπε λοιπόν για τα γυρίσματα και τις ημερομηνίες;

"Σαφή εικόνα δεν έχουμε. Μέσες άκρες ξέρουμε ότι αν πάνε καλά τα πράγματα, από την παραγωγή έχουμε την πληροφορία ότι θα ξεκινήσουμε 5 με 15 Μαΐου" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης του Πάσχα.

"Θα διάλεγα τον Γιώργο Γεροντιδάκη για να συγκατοικήσω" είπε ακόμα σε άλλο σημείο αναφερόμενος στο με ποιον θα ήθελε να κάνει καραντίνα μαζί.