Ευχάριστα νέα από την Άντζελα Δημητρίου - Τι συνέβη;

Έκανε ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα από την Άντζελα Δημητρίου - Τι συνέβη;

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την Άντζελα Δημητρίου. Δείτε την ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια και η οποία μας γέμισε χαρά. Τι είναι αυτό που συνέβη;

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση έρχεται από την Άντζελα Δημητρίου, η οποία έκανε σχετική ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Αυτό που συνέβη είναι ότι κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι από την Heaven!

Το κομμάτι έχει τίτλο "θα συνεχίσω" και η γνωστή τραγουδίστρια φυσικά μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με αναρτήσεις που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια να σας πούμε ότι πρόσφατα είχε "ρίξει" το Instagram τραγουδώντας live με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το τραγούδι της να σας πούμε ότι είναι σε μουσική του Σταμάτη Γονίδη και Βασίλη Δήμα! Αυτό είναι και το ποστ που έκανε η τραγουδίστρια.

Και έκανε και αυτήν την ανάρτηση!

Άντζελα Δημητρίου νέο τραγούδι

Και αυτό είναι το νέο της τραγούδι με τίτλο "Θα συνεχίσω"

Πριν από τα ευχάριστα νέα η Άντζελα Δημητρίου μας είχε δείξει ποιον έχει παρέα στην καραντίνα της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φροντίζει να μένει στο σπίτι όσο περισσότερο γίνεται και γι' αυτό ψάχνει έναν τρόπο να περάσει όμορφα το χρόνο της.

Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά, η Άντζελα Δημητρίου μένει στο σπίτι μαζί με την κόρη της Όλγα και τον γαμπρό της, ωστόσο έχει ακόμα μία πολύ όμορφη παρέα για να της κρατάει συντροφιά.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ όμορφο βίντεο μαζί με τα σκυλάκια της, μέσα από το οποίο φαίνεται να περνάει υπέροχα μαζί τους παίζοντας παιχνίδια για να περάσει η ώρα. Όπως αποκάλυψε και η ίδια μέσα από τη λεζάντα του βίντεο, δεν μπορεί να νιώσει μοναξιά όταν έχει μαζί της αυτή την τόσο όμορφη παρέα.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Άντζελα Δημητρίου: