"Κόκκαλο" ο Νίκος Μουτσινάς με την κίνηση του Θοδωρή Μαραντίνη

Τα είπε όλα, χωρίς να πει λέξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Κόκαλο έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς με αυτό που έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης που τα είπε όλα χωρίς να βγάλει λέξη. Τι έκανε ο γνωστός καλλιτέχνης και αιφνιδίασε τον παρουσιαστή;

Κάγκελο έμεινε στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς που είχε σήμερα σύνδεση με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Ο τελευταίος έκανε κάτι θεϊκό και ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι δεν πίστευε στα μάτια του.

Ειδικότερα ο Θοδωρής Μαραντίνης συνδέθηκε με την εκπομπή μέσω skype, όπως άλλωστε γίνεται αυτές τις ημέρες σε πολλά τηλεοπτικά πλατό, εξαιτίας και του κορωνοϊού. Ο Μαραντίνης λοιπόν εμφανίστηκε με πολύ δόση χιούμορ, αλλά και με κάποιες... καρτέλες.

Όπως θα δείτε στις εικόνες ο Μαραντίνης από το σπίτι του, επέλεξε να γράψει όσα είχε να πει στον παρουσιαστή. Ο ίδιος λοιπόν πήρε τις καρτέλες, όπως κάποτε έκανε και ο Bob Dylan σε ένα πάρα πολύ γνωστό του video clip και είπε μερικά πράγματα. Να πούμε ότι και χθες ξεσάλωσαν στο πλατό του ΣΚΑΪ με τον Μουτσινά να ρίχνει έναν τρελό χορό.

Ορίστε και τα... πλακάτ του Μαραντίνη

Νίκος Μουτσινάς - Θοδωρής Μαραντίνης στο Καλό Μεσημεράκι

Θοδωρής Μαραντίνης στο Καλό Μεσημεράκι

Νίκος Μουτσινάς - Θοδωρής Μαραντίνης

Τι είχε γράψει και είχε συγκινήσει ο Θοδωρής Μαραντίνης που άφησε κόκκαλο τον Νίκο Μουτσινά;

Μια περιπέτεια με την υγεία του πέρασε το βράδυ της Ανάστασης, ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, με συνέπεια να ανησυχήσουν αρκετά οι γονείς του.

Η γνωστή παρουσιάστρια, το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, αποκάλυψε μέσα από τα social media το δυσάρεστο γεγονός, ενώ πριν λίγη ώρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης με τη σειρά του έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφερόμενος στην υγεία του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Χρόνια πολλά σε όλους! Με υγεία… πάνω απ όλα με υγεία… μη τη θεωρούμε δεδομένη! Με αγάπη… να αγαπάτε τον εαυτό σας και όλους αυτούς που σας αγαπάνε κ το δείχνουν… όχι μόνο το λένε! Με χαρά… η ζωή είμαι μικρή… άρπαξε την από τα μαλλιά και κάνε αυτό που σε γεμίζει…!

Με όνειρα μεγάλα και ας σε τρομάζουν… γιατί αν μπορείς να το φανταστείς … μπορείς και να το κανείς! Με ελπίδα… γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα… ούτε τα άσχημα … θα περάσει κι αυτό! Χριστός Ανέστη!».