Άγριες Μέλισσες: Έκανε αποκάλυψη ο δάσκαλος - "Με την Ελένη ο Λάμπρος θα..."

Τι είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Έκανε αποκάλυψη ο δάσκαλος -

Μια αποκάλυψη για τις Άγριες Μέλισσες έκανε ο "δάσκαλος" της σειράς μιλώντας στο Πρωινό. Ποια αυτά που είπε για την Ελένη και τον Λάμπρο;

Ο δάσκαλος από τις «Άγριες Μέλισσες», Δημήτρης Γκοτσόπουλος, «Μένει Σπίτι» και μίλησε για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί. Τι δήλωσε για την «Λενιώ» και πότε θα ξανακάνουν γυρίσματα.

Ο ηθοποιός της αγαπημένης σειράς μίλησε σήμερα στην εκπομπή του ANT1 και έκανε αποκαλύψεις αναφορικά με το μέλλον των δύο χαρακτήρων. "Έχουμε μια πληροφορία από την παραγωγή ότι θα φροντίσουν να έχουμε όλες τις συνθήκες για να επιστρέψουμε στα γυρίσματα" είπε ο ίδιος αναφορικά με το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Να πούμε ότι και ένας άλλος ηθοποιός της σειράς μας "μαρτύρησε" τι θα γίνει με τις Άγριες Μέλισσες. Πότε ξεκινάνε;

Τι αποκάλυψε ο δάσκαλος από τις Άγριες Μέλισσες για την Ελένη και τον Λάμπρο;

Ο ηθοποιός μίλησε φυσικά στην Φαίη Σκορδά για την Ελένη και τον Λάμπρο. Τι θα γίνει με τους δύο ήρωες της αγαπημένης σειράς; Ο ίδιος ανέφερε λοιπόν ότι ο τηλεοπτικός Λάμπρος θα είναι για πάντα ερωτευμένος με την Ελένη, ενώ αναφέρθηκε και στον προβληματισμό που υπάρχει.

"Με την Ελένη ο Λάμπρος ήταν και θα είναι πάντα ερωτευμένος. Είμαι προβληματισμένος με τη Θεοδοσία γιατί χάνεται. Έκανα ένα σημαντικό βήμα να είμαι μαζί της κι εκείνη εξαφανίζεται σαν μια πράξη εκδίκησης. Ισχύει πάντως ότι ο δάσκαλος θέλει το καλύτερο για την Θεοδοσία.

Από τη στιγμή που θα καταλάβει ότι βρίσκει την ευτυχία κάπου αλλού, θα έχει μια πολύ αντρίκια και προχωρημένη για την εποχή του στάση. Με την Ελένη όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά" είπε χαρακτηριστικά.

Ορίστε και το βίντεο από την εκπομπή του ant1