Ανδρέας Βούλγαρης: "Έφαγε" παντόφλα μετά το Καλό Μεσημεράκι - Τι έγινε;

Του την έριξε η Κατρίνα Τσάνταλη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανδρέας Βούλγαρης:

Παντόφλα έριξε κυριολεκτικά η Κατρίνα Τσάνταλη στον Ανδρέα Βούλγαρη, με το που γύρισε από το Καλό Μεσημεράκι. Δείτε το επικό στιγμιότυπου που ανέβασε στο Instagram

Ο Βούλγαρης γύρισε στο σπίτι, όπου μένει με την αγαπημένη του σύντροφο Κατρίνα, ωστόσο αντί για μια ζεστή αγκαλιά τον περίμενε κυριολεκτικά παντόφλα. Μάλιστα την έφαγε στο ασανσέρ, αφού δεν πρόλαβε καν να μπει στο σπίτι. Το τι συνέβη είναι τουλάχιστον επικό και ο ίδιος έκανε και ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας μας την "έκπληξη" της καλής τους.

Ειδικότερα ο ίδιος ανέβαινε τα σκαλιά και ξαφνικά "έσκασε" η παντόφλα καταπάνω του! Η Κατρίνα ήταν στην πόρτα και τον περίμενε. Με το που έρχεται του λέει δε χαρακτηριστικά "πάλι δέχτηκες πρόταση γάμου σήμερα;".

Να πούμε βέβαια ότι φυσικά έκανε πλάκα στον καλό της που ξαφνιάστηκε, αλλά όταν άκουσε την ατάκα της έβαλε και αυτός τα γέλια. Δείτε ωστόσο και το βίντεο του Ανδρέα, που έβγαλε στην φόρα ο Νίκος Μουτσινάς.

Ανδρέας Βούλγαρης

Αντρέας βούλγαρης - Κατρίνα Τσάνταλη

Ανδρέας Βούλγαρης παντόφλα

Μετά τον Ανδρέα Βούλγαρη και την παντόφλα δελιτε και τι επικό έγινε σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι - Κόκκαλο ο Μουτσινάς!

Κάγκελο έμεινε στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς που είχε σήμερα σύνδεση με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Ο τελευταίος έκανε κάτι θεϊκό και ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι δεν πίστευε στα μάτια του.

Ειδικότερα ο Θοδωρής Μαραντίνης συνδέθηκε με την εκπομπή μέσω skype, όπως άλλωστε γίνεται αυτές τις ημέρες σε πολλά τηλεοπτικά πλατό, εξαιτίας και του κορωνοϊού. Ο Μαραντίνης λοιπόν εμφανίστηκε με πολύ δόση χιούμορ, αλλά και με κάποιες... καρτέλες.

Όπως θα δείτε στις εικόνες ο Μαραντίνης από το σπίτι του, επέλεξε να γράψει όσα είχε να πει στον παρουσιαστή. Ο ίδιος λοιπόν πήρε τις καρτέλες, όπως κάποτε έκανε και ο Bob Dylan σε ένα πάρα πολύ γνωστό του video clip και είπε μερικά πράγματα.

Νίκος Μουτσινάς - Θοδωρής Μαραντίνης

Θοδωρής Μαραντίνης στο Καλό Μεσημεράκι