Στέλλα Γεωργιάδου: Δεν φαντάζεστε τι κάνει σήμερα η γνωστή τραγουδίστρια

Που βρίσκεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στέλλα Γεωργιάδου: Δεν φαντάζεστε τι κάνει σήμερα η γνωστή τραγουδίστρια

Η Στέλλα Γεωργιάδου δεν θα φαντάζεστε πραγματικά που είναι και τι κάνει σήμερα, με την γνωστή τραγουδίστρια να μιλά στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε.

Ειδικότερα η εκπομπή του Open βρέθηκε στην Κύπρο και στην φάρμα που έχει στην Κύπρο, μαζί με τον αδελφό της. Μάλιστα πρόκειται για μια φάρμα με γαϊδουράκια με την ίδια να εξηγεί και μερικά πράγματα για τα γάλα τους στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβασε το κανάλι στο Youtube η γνωστή τραγουδίστρια κάνει μια εντελώς διαφορετική καραντίνα από τους υπόλοιπους μας, αφού είναι πολύ κοντά στη φύση. Πάντως η ίδια είπε στην εκπομπή ότι αυτές τις ημέρες η φάρμα είναι κλειστή.

"Αυτές τις μέρες γίνεται το γάλα γαϊδούρας ανάρπαστο, γιατί είναι πολύ κοντά στο μητρικό γάλα. Έχει πολύ λυσοζύμη, ένα φυσικό αντιβιοτικό που βοηθάει πολύ στο ανοσοποιητικό σύστημα [...] Προσέχω πολύ.

Όπου και να πάω φοράω μάσκα, γάντια και έχω μαζί τα αντισηπτικά μου. Από τις 21:00 το βράδυ έως τις 06:00 το επόμενο πρωί απαγορεύεται η κυκλοφορία. Πήραμε νωρίς μέτρα και στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Περιμένουμε το καλοκαιράκι μήπως κοπάσει όλο αυτό το πράγμα" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή. Δείτε ωστόσο και τα όσα είπε στην ίδια εκπομπή η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού. Γιατί έζησε δραματικές ώρες;

Το βίντεο από τα όσα είπε στο Open η Στέλλα Γεωργιάδου

Εκτός από την Στέλλα Γεωργιάδου δεν φανταζόμασταν με τίποτα και σε πιο video clip έχει παίξει ηθοποιός του Καφέ της Χαράς

Μείναμε όταν είδαμε ότι η Ελένη Λιάσκα, την οποία γνωρίσαμε ως Γωγώ στο Καφέ της Χαράς, είχε παίξει στο παρελθόν σε ένα μουσικό βίντεο κλπ. Ποιο ήταν αυτό; Λοιπόν ηθοποιός, που δεν μένει πια στην Ελλάδα, είχε πρωταγωνιστήσει στο κλιπ που έγινε για το τραγούδι του Σάκη Αναγνώσου με τίτλο "Μην με ξυπνάς".