Στο σαλόνι σύσσωμη η οικογένεια Σπανούλη - Η Ολυμπία Χοψονίδου τράβηξε το στιγμιότυπο

Το σχόλιο που έκανε για τα παιδιά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο σαλόνι σύσσωμη η οικογένεια Σπανούλη - Η Ολυμπία Χοψονίδου τράβηξε το στιγμιότυπο

Σύσσωμη η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, με την Ολυμπία Χοψονίδου να απολαμβάνει το σκηνικό και να τραβάει ένα μοναδικό στιγμιότυπο το οποίο αργότερα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η οικογένεια πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε το νέο μέλος της και έκτοτε, οι 8 τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ στο σπίτι τους.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, τα περνάνε μια χαρά στην καραντίνα μιας και καθημερινά βρίσκουν τρόπους να περάσει δημιουργικά ο χρόνος, με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι αυτός που δίνει το ρυθμό ακόμα και τώρα που βρίσκεται εκτός παρκέ.

Μπορεί το έκτο παιδί να είναι μόλις 3 μηνών και να χρειάζεται συνεχώς την αγκαλιά και τη φροντίδα της μητέρας του, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τα υπόλοιπα, αφού δεν σταματούν τα παιχνίδια!

Η φωτογραφία που τράβηξε η Ολυμπία Χοψονίδου

Για το λόγο αυτό, η Ολυμπία Χοψονίδου φρόντισε να "εντοπίσει" τα παιδιά της σε μία στιγμή κατά την οποία μαζεύτηκαν στο σαλόνι να παίξουν ηλεκτρονικά και να χαλαρώσουν στον καναπέ, και δεν έχασε την ευκαιρία να τραβήξει με το κινητό της το μοναδικό στιγμιότυπο.

Σε μία από τις στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στον καναπέ, η Ολυμπία Χοψονίδου απαθανάτισε τα πέντε από τα έξι παιδιά της να κάθονται ήσυχα είτε απολαμβάνοντας ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα είτε παίζοντας στο κινητό. «Quiet time», σχολίασε πάνω στη φωτογραφία της.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, τα παιδιά της οικογένειας, πλην της μικρής κόρης τους, έχουν παραταχθεί στον καναπέ και απολαμβάνουν την αγαπημένη τους σειρά ή παίζουν με τα παιχνίδια τους, με την μαμά να δείχνει να εκτιμά ιδιαίτερα αυτή τη σπάνια στιγμή χαλάρωσης και να τη μοιράζεται με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι