"Όνειρο" το σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη - Φωτογραφία από το εσωτερικό

"Μείναμε" μόλις το είδαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το εσωτερικού του σπιτιού, στο οποίο μένει με τον Σάκη Τανιμανίδη και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα κανονικό όνειρο το οποίο θα ζήλευε ο οποιοσδήποτε!

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί πλέον να μην ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό, ωστόσο επιλέγει να μείνει στο σπίτι προκειμένου να προστατευθεί και προστατεύσει τους γύρω του από την εξάπλωση του ιού.

Για το λόγο αυτό, η Χριστίνα Μπόμπα επιλέγει καθημερινά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή στην καραντίνα, με σκοπό να δώσει ιδέες αλλά και να περάσει το χρόνο της όσο πιο δημιουργικά γίνεται.

Το ζευγάρι βέβαια δε φαίνεται να τα περνάει και τόσο άσχημα στην καραντίνα αφού καθημερινά καταπιάνεται με ένα σωρό δραστηριότητες. Χθες μάλιστα θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους το πιο εύκολο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούν χωρίς καθόλου εξοπλισμό.

Η φωτογραφία από το σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα

Πολλοί είναι οι celebrities οι οποίοι το έχουν ρίξει στη μαγειρική και ανάμεσά τους βρίσκεται και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία σήμερα το μεσημέρι θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μεσημεριανό που έφαγε.

Μέσα από τη φωτογραφία φάνηκε μία ξεκάθαρη γωνιά από το σαλόνι του σπιτιού στο οποίο μένει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως πρόκειται για έναν πολύ προσεγμένο χώρο, στον οποίο, την παράσταση κλέβει η διακόσμηση.

Χριστίνα Μπόμπα σπίτι

Έτσι λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια απόλαυσε το μεσημεριανό της μαζί με αγαπημένες σειρές του Netflix, χαλαρώνοντας στο ευρύχωρο σαλόνι της μπροστά από την τηλεόρασή της.