"Ράγισε" καρδιές με τη φωτογραφία της η Χάρις Αλεξίου

Το μήνυμα για τον θάνατο που την "τσάκισε"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Χάρις Αλεξίου για μία ακόμα φορά κατάφερε να "ραγίσει" καρδιές με την ανάρτηση που έκανε για τον αδερφό της, ο οποίος έχει φύγει εδώ και λίγο καιρό από τη ζωή, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του και στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα για εκείνον.

Με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου, η Χάρις Αλεξίου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον αγαπημένο της αδερφό με σκοπό να του ευχηθεί με τον δικό της τρόπο και να στείλει έτσι ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Την περίοδο που εκείνος έφυγε από τη ζωή, η αγαπημένη τραγουδίστρια πέρασε πραγματικά δύσκολες ώρες ωστόσο πλέον δείχνει πως τον θυμάται με τις πιο γλυκές αναμνήσεις και έτσι σήμερα αισθάνθηκε την επιθυμία να ευχηθεί στον «δικό της Γιώργο», ενώ την ίδια στιγμή, η Χάρις Αλεξίου ετοιμάζει μία νέα δουλειά με την οποία σκοπεύει να ενθουσιάσει.

Λίγα λόγια για την Χάρις Αλεξίου

Η Χάρις Αλεξίου (Χαρίκλεια Ρουπάκα) γεννήθηκε στη Θήβα (27 Δεκεμβρίου 1950) και είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, μία από τις σημαντικότερες της ελληνικής δισκογραφίας.

Είναι μία από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού από τη δεκαετία του 1970, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει η Wikipedia.Έχει εμφανιστεί στις κορυφαίες αίθουσες του κόσμου και έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις.

Έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς, παλαιότερους και νεότερους, είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές, πίστες και συναυλίες:

Μάνο Λοΐζο, Αθηναϊκή Κομπανία, Μανώλη Ρασούλη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Αντώνη Βαρδή, Γιάννη Πάριο, Δήμητρα Γαλάνη, Γιώργο Νταλάρα, Άννα Βίσση, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Νικόλα Άσιμο, Γιώργο Ζαμπέτα, Βίκυ Μοσχολιού, Γιάννη Σπανό, Θάνο Μικρούτσικο, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Μάνο Ελευθερίου, Λίνα Νικολακοπούλου, Σωκράτη Μάλαμα, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Γιάννη Σπάθα, Νίκο Πορτοκάλογλου, Αφροδίτη Μάνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Κότσιρα, Κώστα Χατζή και πολλούς άλλους.