Full in love η Λότους με τον Γιώργο - Έτσι του ευχήθηκε για την γιορτή του

"Λιώσαμε"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Full in love η Λότους με τον Γιώργο - Έτσι του ευχήθηκε για την γιορτή του

Όπως και ο Γιώργος Λασκαρίδης, έτσι και η σύντροφός του, Λότους είναι full in love με τον αγαπημένο της και έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της για την γιορτή του και την επιστροφή του στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος ήταν ένας από τους παίκτες που κατάφεραν να πάρουν και πάλι τη θέση του χθες στο MasterChef, και έτσι μαζί με την Μάρλεν και τη Μαριάννα μπήκε εκ νέου στο σπίτι και έφερε τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό.

Σήμερα λοιπόν γιόρτασε την ονομαστική του εορτή και η αγαπημένη του σύντροφος, Λότους, για την οποία έχουμε ακούσει πολλά ήδη από την οντισιόν του Γιώργου, θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο τόσο για την γιορτή του όσο και για το γεγονός ότι βρίσκεται και πάλι στον διαγωνισμό.

Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ όμορφη φωτογραφία τους και ένα βίντεο από την είσοδο του Γιώργου στο διαγωνισμό μαγειρικής και πανηγύρισε μαζί του για την επιστροφή του!

Χθες με τη σειρά του και ο Γιώργος έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για την Λότους

Στο χρονικό διάστημα που βρέθηκε εκτός του σπιτιού, πρόλαβε να κάνει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για εκείνη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία έδειξε ποια είναι τα πράγματα στη ζωή που έχουν πραγματική αξία.

«Ένα πράγμα που έμαθα από το να μένω σε ένα σπίτι έγκλειστος, χωρίς καθημερινή επικοινωνία με ανθρώπους που αγαπάω, είναι πως τα απλά πράγματα στην ζωή είναι αυτά που έχουν σημασία. Ένα χαμόγελο, ένα καλημέρα, ένα φιλί. Πράγματα που δεν συνειδητοποιούμε την σημασία τους μέχρι να φανεί η απουσία τους. Ευχαριστώ την οικογένεια μου τους φίλους μου και φυσικά την αγάπη της ζωής μου Λότους, για την συμπαράσταση όλο αυτό τον καιρό».