Αποκάλυψε μια ευχάριστη είδηση η Αθήνα Οικονομάκου

Η ανάρτηση στο Instagram!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψε μια ευχάριστη είδηση η Αθήνα Οικονομάκου

Μια πολύ ευχάριστη είδηση αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους η Αθηνά Οικονομάκου, πριν από λίγες ώρες για την συλλογή κοσμημάτων της, «All Over». Με μια ανάρτηση, έκανε την ανακοίνωση και είναι πολύ χαρούμενη για το γεγονός.

Η ηθοποιός μπορεί να είναι ελεύθερη από τα γυρίσματα της σειράς όπου πρωταγωνιστεί, αφού έχουν μπει στον «πάγο» μέχρι νεωτέρας, λόγω κορωνοϊού, ωστόσο, το διαδικτυακό της κατάστημα με τα κοσμήματα που σχεδιάζει συνεχίζει να λειτουργεί.

Η Αθηνά Οικονομάκου, μάλιστα πηγαίνει πολλές φορές στο γραφείο της που διατηρεί στο Κωλονάκι, όπου είναι και το κατάστημα, μιας και ετοίμασαν κάτι καινούριο, με το οποίο είναι πολύ χαρούμενη και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανακοίνωση για την συλλογή κοσμημάτων της. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ίδια με μια ανάρτηση της, βγήκε η νέα συλλογή του All over και κάνοντας swipe up, μπορείς να την βρεις στο διαδικτυακό της κατάστημα. Αυτή την συλλογή, δεν πρέπει να την χάσεις!

Ωστόσο, είναι διαθέσιμη και η νέα συλλογή του «Project Soma». Η Αθηνά Οικονομάκου, ήδη φόρεσε μια απίστευτη παιχνιδιάρικη ολόσωμη ροζ φόρμα, την οποία σίγουρα θα λατρέψεις. Δες πως την φόρεσε, αλλά και την τιμή της εδώ.

Αθήνα Οικονομάκου all over κοσμήματα

Η χαρμόσυνη αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου επίσης για το All over

Μια ανακοίνωση θέλησε να κάνει στους διαδικτυακούς της φίλους η Αθηνά Οικονομάκου η οποία αφορά τα κοσμήματα που σχεδιάζει η ίδια και είναι πολύ χαρμόσυνη. Με αυτό τον τρόπο μάλιστα, θέλησε να πει και ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Τι συνέβη;

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση η οποία είναι πολύ ευχάριστη. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το γεγονός ότι μια ολόκληρη κατηγορία των κοσμημάτων της ξεπούλησε κάτι που την έχει κάνει πολύ ευτυχισμένη και θέλησε να πει ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλους.

Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωση για το All over