Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν φάει τρελό κόλλημα με αυτή τη σειρά του Netflix

Το στιγμιότυπο από το σαλόνι τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν φάει τρελό κόλλημα με αυτή τη σειρά του Netflix

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί πριν να είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που την έκαναν συχνά να ταξιδεύει και στην Αμερική, ωστόσο τώρα λόγω της καραντίνας βρίσκεται στο σπίτι της και περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με τον σύντροφο της, Snik. Μάλιστα, με μια ανάρτηση μας έδειξε πως περνάνε τα βράδια τους, αφού έχουν φάει κόλλημα με μια σειρά του Netflix.

Τους τελευταίους μήνες το μοντέλο και ο ράπερ τραγουδιστής, ζουν έναν όμορφο έρωτα. Ενώ από την αρχή της σχέσης του, πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί και πλέον δεν το κρύβουν, παρόλο που δεν ανεβάζουν μαζί φωτογραφίες ή stories στο Instagram.

Αυτές τις δύσκολες ημέρες του εγκλεισμού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπαθεί να τις περάσει μαζί με τον σύντροφο της, όσο πιο όμορφα μπορεί και δεν χάνει ούτε λεπτό. Μαζί περνάνε χαλαρές στιγμές στο σπίτι και μέσα από τον λογαριασμό της, έχουμε δει να πραγματοποιεί διάφορες αναρτήσεις της από την καθημερινότητα της.

Πως περνούν τα βράδια τους Ηλιάνα και Snik;

Ένα από τα αγαπημένα της μέσα στην καραντίνα είναι να κάθονται μαζί με τον Snik και να παρακολουθούν σειρές στο Netflix. Μάλιστα, χθες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μια ανάρτηση, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το γεγονός πως βλέπει την σειρά La Casa De Papel η οποία κάνει χαμό τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, το μοντέλο δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στα Instagram Stories όπου παρακολουθούσε τη δημοφιλή σειρά του Netflix, βάζοντας μάλιστα, και το φίλτρο που έχει ο Snik στο Instagram, πάνω στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik σπίτι

Επίσης, να σημειώσουμε πως έγινε και μια απίστευτη αποκάλυψη για το αγαπημένο μοντέλο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν γνωρίσει τον ράπερ τραγουδιστή, Snik είχε βαπτίσει πέντε παιδιά. Η ίδια το έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμού της και των Insta Stories της σε μια ανάρτηση που δήλωσε υπερήφανη για αυτά. Δείτε εδώ την ανάρτηση της.