Βίκυ Καγιά: Την «τσάκωσαν» να περπατά με φόρμες και χέρι χέρι με τον Ηλία Κρασσά

Που πήγε το ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Καγιά: Την «τσάκωσαν» να περπατά με φόρμες και χέρι χέρι με τον Ηλία Κρασσά

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω καραντίνας λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγος της, Ηλίας Κρασσάς, προσπαθούν να την περάσουν όσο πιο ευχάριστα μπορούν. Μάλιστα, όταν έχουν ελεύθερο χρόνο από τις υποχρεώσεις στο σπίτι, στέλνουν το μήνυμα τους στο 13033 και κάνουν την βόλτα τους. Πριν από λίγες ημέρες τους «τσάκωσαν» να περπατούν χέρι χέρι και φορώντας τις φόρμες τους.

Το ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια παραμένει πολύ ερωτευμένο, ενώ τα δυο τους παιδάκια, η Μπιάνκα και ο μικρός Κάρολος Ηλίας τους γεμίζουν καθημερινά με χαμόγελα. Οι δυο τους έχουν «χτίσει» μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία και λατρεύουν.

Τώρα ειδικά με την καραντίνα που δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς λατρεύουν τα παιχνίδια στο σπίτι με τα παιδάκια τους. Αφού, μην ξεχνάμε πως είναι και η κύρια προτεραιότητα τους.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες βρήκαν λίγο χρόνο να περάσουν οι δυο τους. Έτσι, φόρεσαν τις φόρμες τους, έστειλαν το μήνυμα τους για μετακίνηση 6 στο 13033 και έκαναν τον περίπατο τους στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Μάλιστα, οι φωτογράφοι τους τσάκωσαν να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι.

Βίκυ Καγιά σύζυγος Ηλίας Κρασσάς βόλτα

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς σχέση

Ωστόσο, δείτε και το λόγο που η Βίκυ Καγιά, τελευταία στιγμή δεν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό.

Δεν σταματούν τις βόλτες με τα παιδιά τους

Έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες της αγαπημένης Βίκυς Καγιάς με τον σύζυγός της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους σε μια πρόσφατη "μετακίνηση 6" που έκαναν όλοι μαζί.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο όπως και ο επιχειρηματίας σύζυγός της έχουν διακόψει εδώ και αρκετό καιρό κάθε επαγγελματική τους δραστηριότητα λόγω των εξελίξεων. Βρίσκονται, όπως όλοι, κλεισμένοι στο σπίτι, με μόνο εξαίρεση τη μικρή βόλτα που έκαναν το απόγευμα της πρόπερασμένης Πέμπτης με τα παιδιά τους στην περιοχή δίπλα από το σπίτι τους στη Βούλα.

Η Μπιάνκα και ο Κάρολος Ηλίας, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες παρακάτω είχαν πάρει μαζί τους τα ποδηλατάκια τους και ήταν η πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες που έπαιξαν για λίγο εκτός σπιτιού με τις δέουσες βέβαια προφυλάξεις από τους γονείς του.

Βίκυ Καγιά παιδιά

Βίκυ Καγιά  Ηλίας Κρασσάς

Βίκυ Καγιά περιοδικό You

Μάλιστα, μόλις εχθές το βράδυ η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από τότε που ήταν 7 μηνών έγκυος στην μικρή Μπιάνκα! Δείτε την εδώ