Η τρυφερή ανάρτηση του Θοδωρή Μισόκαλου: "Αρκεί για δέκα ζωές και πάλι..."

Τι έγραψε ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τρυφερή ανάρτηση του Θοδωρή Μισόκαλου:

Η τρυφερή ανάρτηση του Θοδωρή Μισόκαλου για την μητέρα του, Ζέτα. «Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές και πάλι κάτι θα περισσέψει για να το φωνάξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου» έγραψε με αφορμή την γιορτή της.

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, είναι συχνός χρήστης των social media έτσι ανέβασε χθες, Πέμπτη, μία φωτογραφία στα Instastories με τη μητέρα του Ζέτα Μπιθικώτση με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

και οι δυο τους λατρεύουν τη μητέρα τους και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Η ίδια είναι πάντα εκεί για εκείνους . και μία τόσο σημαντική μέρα δεν ήταν δίπλα τους, αφού εκείνη και ο σύζυγός της Στέλιος Μισόκαλος βρίσκονται στην περίοδο της καραντίνας στο εξοχικό της οικογένειας στην Κάρυστο, κάτι που έχει αναφέρει πολλές φορές η παρουσιάστρια στην εκπομπή της, τονίζοντας πόσο της λείπε.

"Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές και πάλι κάτι θα περισσέψει για να το φωνάξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου. Οδυσσέας Ελύτης. Μάνα Μητέρα Μαμά. Να σε χαιρόμαστε, Σ' αγαπάω πολύ. Πάντα δίπλα σου" έγραψε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μισόκαλος.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του:

Θοδωρής Μισόκαλος μητέρα ανάρτηση

Δείτε εδώ ωστόσο και την πρόσφατη έξοδο που είχε με τον ανιψιό του, Άγγελο Λάτσιο.

Ο Θοδωρής Μισόκαλος είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση και για τα γενέθλια της

Η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη και του Θοδωρή Μισόκαλου είχε γενέθλια και εκείνος θέλησε να της ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο στα social media. Από την ανάρτηση του καταλαβαίνει κανείς πως σίγουρα έχει μεγάλη αδυναμία στην κυρία Ζέτα.

Ο αδερφός της Ελένης λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την μητέρα του σε story στο Instagram.

«Εσύ που με βοήθησες να κάνω τα πρώτα μου βήματα. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου. Χιλιόχρονη να μου είσαι. Πάντα δίπλα σου. Σ΄αγαπώ» της έγραψε στο μήνυμα του.

Θοδωρής Μισοκάλος Μενεγάκη