Το νέο επαγγελματικό βήμα της γυναίκας του Αντώνη Σρόιτερ

Το ανακοίνωσε η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το νέο επαγγελματικό βήμα της γυναίκας του Αντώνη Σρόιτερ

Το νέο επαγγελματικό βήμα της γυναίκας του Αντώνη Σρόιτερ. Το ανακοίνωσε η ίδια στην εκπομπή Happy Day, η οποία μίλησε για το πως περνάνε την καραντίνα αλλά και τι ξεκίνησε να κάνει τώρα πια που είμαστε στο σπίτι.

Η Ιωάννα Μπούκη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα μέσα στο σπίτι μαζί με τις δύο κόρες της, Παυλίνα και Νάντια, για να τις προστατέψει το ίδιος και ο Αντώνης Σροίτερ. Μπορεί ο σύζυγος της να φεύγει από το σπίτι για επαγγελματικούς λόγους και για να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων, η σύζυγος του όμως δεν το κάνει..

Το πρωί της Παρασκευής, η Ιωάννα Μπούκη μίλησε μέσω Skype στο Happy Day και αποκάλυψε πώς περνά στην καραντίνα με τις κόρες της, ενώ μίλησε και για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της συζύγου του Αντώνη Σρόιτερ

«Ο Αντώνης δουλεύει κανονικά. Βεβαίως οι συνθήκες στον Alpha ξέρετε είναι πολύ αυστηρά τα μέτρα, οπότε δεν ανησυχούμε και εμείς. Στο σπίτι κυκλοφορούν αντισηπτικά και μαντηλάκια, ό,τι χρειάζεται από το φαρμακείο. Προσπαθούμε να περάσουμε ευχάριστα όσο μπορούμε. Κοιμόμαστε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες. Σήμερα ξύπνησα νωρίς για την εκπομπή και θυμήθηκα πως είναι να ξυπνάς πρωί να πηγαίνεις τα παιδιά στο σχολείο.

επαγγελματικό βήμα Αντώνης Σρόιτερ

Η αλήθεια είναι ότι τώρα με τα τηλεμαθήματα τα κορίτσια βλέπουν τους συμμαθητές τους, την δασκάλα τους. Αυτό χαλαρώνει την κατάσταση. Στο τέλος της ημέρας είναι χαμογελαστές. Δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος της κατάστασης. Η κόρη μου με ρωτάει «πότε θα φύγει ο κορωνοϊός; Για να δω τη γιαγιά;». Παίρνω ιδέες από τα social και μαγειρεύω. Δεν έχουμε προσωπικό χρόνο για εμάς, λόγω των επαγγελματικών» περιέγραψε η Ιωάννα Μπούκη ενώ μίλησε και για το νέο της επαγγελματικό βήμα, καθώς κυκλοφόρησε την προσωπική της συλλογή με ρούχα. Πρόσφατα πήγαν και μια μικρή βόλτα με τις κόρες τους στην γιαγιά τους