Η μικρή κόρη του Κόμπι Μπράιαντ χαμογελάει ξανά - Το βίντεο με τον χορό της που έχει γίνει viral

Θα σας ξετρελάνει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μικρή κόρη του Κόμπι Μπράιαντ χαμογελάει ξανά - Το βίντεο με τον χορό της που έχει γίνει viral

Η μικρή κόρη του Κόμπι Μπράιαντ χαμογελάει ξανά. Το βίντεο με τον χορό της που έχει γίνει viral. Η ίδια έκλεψε την παράσταση από τη μεγαλύτερη αδελφή της, την 17χρονη Ναταλία σε ένα βίντεο που ανέβασαν.

Η τρίχρονη κόρη του Κόμπι Μπράιντ, Μπιάνκα έκλεψε την παράσταση από τη μεγαλύτερη αδελφή της, την 17χρονη Ναταλία, όταν μαζί με της ξαδέλφες της γύριζαν ένα βιντεάκι για το Tik Tok.

Το ταλέντο της τριχρονης κόρης του Κόμπι Μπράιντ που θα λατρέψετε

H 3χρονη Μπιάνκα έκαν το δικό της εντυπωσιακό ντου στο βίντεο τους, σταμάτησε μπροστά στην κάμερα και ξεκίνησε το χορό, στον οποίο όπως φαίνεται έχει μεγάλο ταλέντο. Η μεγαλύτερη κόρη του αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιντ μαζί με τις δύο ξαδέλφες της είπαν να συνεχίσει το χορό της, ενώ προσπάθησαν και εκείνες να την ακολουθήσουν.

Το βίντεο πόσταρε στο Instagram η Βανέσα Μπράιαντ η οποία πριν από λίγες ημέρες θα γιόρταζε τη 19η επέτειο γάμου με τον Κόμπι Μπράιντ ο οποίος έχασε τη ζωή του τραγικά, μαζί με την 14χρονη κόρη του Τζίτζι τον περασμένο Ιανουάριο, σε ένα φριχτό δυστύχημα με ελικόπτερο.

«Ο βασιλιάς μου, η καρδιά μου, ο καλύτερος φίλος μου», έγραψε η Βανέσα. «Χρόνια πολλά, 19η επέτειος γάμου μωρό μου. Μου λείπεις πολύ. Μακάρι να ήσουν εδώ για να με κρατήσεις στην αγκαλιά σου. Σε αγαπώ»

Ο Μπράιαντ ήταν παντρεμένος (από το 2001) με την Vanessa Laine με την οποία και είχαν αποκτήσει 4 παιδιά. Με το τελευταίο να είναι μόλις 10 μηνών.Δείτε ωστόσο και μια φωτογραφία που ανέβηκε μετά τον θάνατό του και έφερε συγκίνηση.

Δείτε την ανάρτηση της Βανέσας: