Έλενα Χριστοπούλου: Μας "πέθανε" το σπίτι της - Η φωτογραφία που ανέβασε

Έχει ταλέντο στη διακόσμηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλενα Χριστοπούλου: Μας

Η 'Έλενα Χριστοπούλου σίγουρα είναι μια κομψή γυναίκα, αφού άλλωστε η ίδια είναι χρόνια στον χώρο της μόδας. Τώρα λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία και είδαμε λίγο μέσα από το σπίτι της. "Πεθάναμε"!

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είχαμε την ευκαιρία να δούμε την όμορφη διακόσμηση που έχει στο σπίτι της. Ειδικότερα ανέβασε μια εικόνα από τα λουλούδια που έχει τοποθετήσει πάνω σε ένα πραγματικά πανέμορφο έπιπλο και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Η ίδια άλλωστε αγαπά τις όμορφες και μικρές λεπτομέρειες, τόσο στο χώρο και την εμφάνισή της, όσο φυσικά και στη ζωή.

"Home is where love is" έγραψε στο ποστ που έκανε στο Instagram, ενώ σε άλλη ανάρτηση που ανέβασε μας έδειξε και τα πανέμορφα λουλούδια που της έδωσαν. Δείτε ωστόσο και τα όσα είχε πει για το unfollow στην Βίκυ Καγιά.

Εκτός από το σπίτι μας "πέθανε" και με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Έλενα Χριστοπούλου - Η "Τρελή" φωτογραφία της

Μπορεί αυτά τα χρόνια που εμφανίζεται στην τηλεόραση, να έχουμε συνηθίσει την Έλενα Χριστοπούλου με ξανθό κοντό μαλλί, τα πράγματα ωστόσο φαίνεται πως άλλαξαν, μιας και η γνωστή coach μοντέλων εμφανίστηκε στα social media με την πιο ανατρεπτική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, η κριτής του My Style Rocks, πόζαρε σε μία φωτογραφία με κοντό καστανό μαλλί και συνόδευσε το νέο look της με ένα αινιγματικό μήνυμα.

«Εγω παντως μια Βλαχοπουλου σε συνδυασμο με Πιπη την εχω απο παντα. Σας ευχαριστω ... για τα μηνυματα και που με αναγνωρισατε φυσικα. Και οπως λεει και ο λαος μας : απο την αγαπη τιποτα δεν ειναι μεγαλυτερο η ισο ⚘ παμε αλλιως ... ολα αλλιως» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία με το καστανό μαλλί!