Άγγελος Μπράτης: Πόσταρε polaroid από το 1998 - Δεν θα τον αναγνώριζες

Η αλλαγή τεράστια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγγελος Μπράτης: Πόσταρε polaroid από το 1998 - Δεν θα τον αναγνώριζες

Μια φωτογραφία του από το 1998 ανέβασε στο Instagram o Άγγελος Μπράτης και αν δεις το ποστ που έκανε σίγουρα δεν θα τον αναγνώριζες. Δείτε την polaroid που μας άφησε άφωνους.

Μείναμε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό! Ο Άγγελος Μπάτης ανέβασε φωτογραφία του από το 1998 και δεν πιστεύαμε την τεράστια αλλαγή. Δείτε πως ήταν ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM πριν από 22 χρόνια.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έκανε ένα flashback και μας έδειξε μια φωτογραφία του από πολλά χρόνια πριν. Σε αυτήν τον βλέπουμε με να φορά μαύρο μπλουζάκι με ιδιαίτερα μανίκια, ενώ μας ενημερώνει ότι είναι polaroid.

Τα χρόνια είναι πολλά και φυσικά όλοι αλλάζουμε με τον καιρό. Ωστόσο, καθώς δεν έχουμε δει παλιότερες φωτογραφίες του γνωστού σχεδιαστή η συγκεκριμένη εικόνα μας άφησε άφωνους. Πάντως ο ίδιος φαίνεται στην polaroid να είναι άκρως κομψός και μέσα στην μόδα της εποχής ίσως και κάποια βήματα πιο μπροστά από αυτήν.

Να σας πούμε βέβαια ότι έκανε και ένα άλλο απίστευτο throback πρόσφατα.

Πριν την polaroid από το 1998 ο Άγγελος Μπράτης είχε κάνει και μια ανάρτηση που συγκίνησε

Μεγάλο χτύπημα για τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος έχασε έναν στενό του φίλο και συνεργάτη, τον σχεδιαστή, Γιάννη Τσεκλένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες.

Έτσι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει τον φίλο του μέσα από μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται και η Σοφία Κοκοσαλάκη.

«Αντίο Κε. Τσεκλένη…Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθειά γνώση γύρω από την μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο. Τον πίνακα που μου χαρίσατε θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως Άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη» έγραψε.