"Έσκασε" spoiler για το MasterChef - Ποιοι αποχωρούν;

Όσα μας περιμένουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μόλις "έσκασε" spoiler για το MasterChef και σας το έχουμε εδώ. Δείτε τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή του Open για το ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι μαγειρικής.

"Καυτό" spolier έφερε σήμερα η εκπομπή Ευτυχείτε του Open καθώς μας αποκαλύπτει ποιοι είναι οι δύο παίκτες που δεν θα καταφέρουν να συνεχίσουν στο ριάλιτι μαγειρικής του Star. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποια είναι όλα αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής έχει καθηλώσει και φέτος τους τηλεθεατές που δεν χάνουν λεπτό από τις εξελίξεις. Άλλωστε το Twitter κάθε μέρα γεμίζει με σχόλια που ε΄χουν να κάνουν με τον Masterchef. Και αφού μιλάμε για αυτό δείτε εδώ ωστόσο και ποια παίκτρια έχει συμπτώματα κορωνοϊού. Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Έχουμε και λέμε όμως! Ποιοι οι παίκτες που θα δουν την πόρτα της εξόδου; Ο Κώστας δεν προλαβαίνει να χαρεί την επανένωση της κλίκας, ενώ η Μαριάννα εκδικείται για τον Γιώργο διώχνοντας την Κατερίνα.

Πριν το spoiler για τους παίκτες που αποχωρούν είχε "σκάσει" και μια αποκάλυψη για το MasterChef

Η κυρία Γιώτα έμεινε λίγο στο MasterChef, ωστόσο προκάλεσε αίσθηση και κανείς δεν την ξεχνά. Το πρωί της Παρασκευής, η κυρία Γιώτα βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Happy Day και μίλησε για τα κορίτσια του ριάλιτι. Η ίδια ήταν σαφής και κατηγορηματική:

“Ήταν κι άλλοι παίκτες που έφυγαν που δεν θα καθόμουν καθόλου μαζί τους. Δεν θα έκανα παρέα με την Ηλιάνα, με τίποτα όμως! Η Ηλιάνα αν καθόταν λίγο ακόμα θα έκανε χειρότερα από τη Μαρία.

Η Κατερίνα δεν είναι τόσο κακιά. Η Κατερίνα συγκριτικά με τις δύο κοπέλες δεν είναι καθόλου κακιά. Αυτές οι δύο είναι έτοιμες να γονατίσουν τους πάντες, να τους πετάξουν από το μπαλκόνι

Δεν είναι δυνατόν η Μαρία, 20 χρονών κορίτσι… Από τις οντισιόν ακόμα ήθελε να βγει μπροστά. Ήθελε να βγει μπροστά μου, που δεν θα την άφηνα με τίποτα” είπε.