Η σπόντα της Ελένης Μενεγάκη κάτω από φωτογραφία της που δεν παρατήρησε κανείς

Ξέρει πότε και πως να πετάει τα.... καρφιά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η σπόντα της Ελένης Μενεγάκη κάτω από φωτογραφία της που δεν παρατήρησε κανείς

Η Ελένη Μενεγάκη θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια απαντάει μέσα από την εκπομπή της σε θέματα που μπορεί να έχουν γίνει γνωστά και να την αφορούν. Ωστόσο, ξέρει πως να πετάει τις σπόντες της. Και όπως φαίνεται πέταξε μια κάτω από φωτογραφία που δημοσίευσε κάτι που δεν παρατήρησε μάλλον κανείς.

Η παρουσιάστρια από τότε που ανακάλυψε και εκείνη το Instagram και έμαθε να το χειρίζεται, έχει γίνει λάτρης και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες αναρτήσεις. Κυρίως φωτογραφίες από την εκπομπή της. Ενώ όποτε κάνει αναρτήσεις με την οικογένεια της, μένουμε με το στόμα ανοιχτό.

Μπορεί τα likes, αλλά και τα σχόλια από τους θαυμαστές της να πέφτουν βροχή, ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι που επικεντρώνονται στις λεζάντες που γράφει. Οι οποίες, όπως αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω, έχουν πολύ νόημα.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την εκπομπή της, στην οποία και ήταν άκρως εντυπωσιακή και λαμπερή. Όπως πάντα άλλωστε.

Την φωτογραφία της ωστόσο συνόδευσε μια λεζάντα όλο νόημα, που όπως φαίνεται ήταν σπόντα. Η πήγαινε για τα όσα βιώνει η Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες, όπως και πολλές χώρες παγκοσμίως για τον κορωνοϊό ή... για το τέλος της συνεργασίας της με τον ALPHA. Αφού όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και πολλούς μήνες η Ελένη Μενεγάκη στο τέλος της σεζόν πρόκειται να αποχωρήσει από το κανάλι. Βέβαια, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει το γεγονός.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με την σπόντα

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη πριν από 21 ώρες περίπου έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης που πραγματοποίησε στο Instagram «Ο χρόνος δίνει τις καλύτερες απαντήσεις...».

Να σημειώσουμε πως πριν από αυτή την ανάρτηση, η παρουσιάστρια, μοιράστηκε μια φωτογραφία από το παρελθόν μαζί με την μητέρα της και τον πατέρα της.