Ανδρέας Γεωργίου: Η κοπέλα του ποζάρει με μαγιό και... - Τι έκανε στις 8 Λέξεις;

Μείναμε κάγκελο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανδρέας Γεωργίου: Η κοπέλα του ποζάρει με μαγιό και... - Τι έκανε στις 8 Λέξεις;

Μια κούκλα είναι η κοπέλα του Ανδρέα Γεωργίου, με τον σεναριογράφο, ηθοποιό και σκηνοθέτη να ζει στο πλευρό της τον απόλυτο έρωτα. Δείτε την σύντροφό του να ποζάρει με μαγιό και να μοιράζει εγκεφαλικά. Ποια ήταν η δουλειά της στις 8 Λέξεις;

Η Σιμώνη Χριστοδούλου και ο Ανδρέας Γεωργίου είναι μαζί εδώ και κάποιο καιρό, με το ζευγάρι να δηλώνει full ερωτευμένο. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης άλλωστε δεν κρύβει τον έρωτά του για την νεαρή μελαχρινή που του έχει κλέψει την καρδιά.

Η ίδια είναι make up artist και έχει αναλάβει το μακιγιάζ τόσο στο "Τατουάζ" όσο και στις "8 Λέξεις". Μάλιστα είναι από την Κύπρο και εμείς σας έχουμε βρει φωτογραφία της, από κάποιες καλοκαιρινές διακοπές στην οποία την βλέπουμε με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς ή μακιγιάζ. Δείτε ωστόσο και ένα βίντεο που ανέβασε ο Γεωργίου και δεν το περιμέναμε με τίποτα.

Μετά την κούκλα κοπέλα του Ανδρέα Γεωργίου δείτε και την ανάρτηση που έκανε ο σκηνοθέτης της σειράς 8 Λέξεις για τα γενέθλιά του

Πριν λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του αγαπημένου ηθοποιού Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος συμπλήρωσε τα 38 του χρόνια. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι έσπευσαν να του στείλουν τις ευχές τους.

Με αφορμή λοιπόν τα μηνύματα με ευχές που έλαβε από τους διαδικτυακούς του φίλους αλλά και τη σημερινή ημέρα του Πάσχα, ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους ακόλουθούς του.

Δημοσίευσε λοιπόν ένα instastory στο οποίο και ανέφερε χαρακτηριστικά, «Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, τα 38α γενέθλια θα τα θυμάμαι για πάντα. Κορονογενέθλια, κορονοπάσχα. Θα απαντήσω σε όλα τα μηνύματα σιγά σιγά».

Ανρέας Γεωργίου ανάρτηση για γενέθλια