Η Μελίνα Ασλανίδου έκανε το σπίτι της στούντιο - Φωτογραφία χωρίς ίχνος ρετούς στο πρόσωπο της

Έτσι περνάει το χρόνο της σε καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μελίνα Ασλανίδου έκανε το σπίτι της στούντιο  - Φωτογραφία χωρίς ίχνος ρετούς στο πρόσωπο της

Η Μελίνα Ασλανίδου αυτές τις ημέρες της καραντίνας περνάει όσο καλύτερα μπορεί τον ελεύθερο χρόνο της, πάντα μένοντας ωστόσο μέσα στο σπίτι για την προστασία της υγείας της, αλλά και των γύρω της. Για να περάσει λοιπόν εποικοδομητικά η ώρα της έχει κάνει το σπίτι της, στούντιο για να τραγουδά και πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία της, χωρίς κανένα ίχνος ρετούς στο πρόσωπο της.

Η τραγουδίστρια είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα με τους διαδικτυακούς της φίλους με τους οποίους έχουν πολύ συχνή επικοινωνία.

Η Μελίνα Ασλανίδου μάλιστα, προσπαθεί να κάνει και εκείνους να περάσουν όμορφα στον εγκλεισμό κάνοντας lives μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είτε μιλώντας μαζί τους, είτε λέγοντας αγαπημένα της τραγούδια μαζί και με άλλους επιτυχημένου καλλιτέχνες.

Δεν είναι λίγες οι φορές επίσης που από αναρτήσεις της μας έχει δείξει το εσωτερικό του σπιτιού της. Μάλιστα, το έκανε αυτό και πριν από λίγες ώρες όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι της το οποίο όπως θα δείτε το έχει κάνει σαν στούντιο.

Στον λογαριασμό της, δημοσίευσε μια φωτογραφία χωρίς ίχνος ρετούς μπροστά από το μικρόφωνο της, όπου κάνει πρόβες στα τραγούδια της ακόμη και εν μέσω καραντίνας για να είναι σε φόρμα.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το σπίτι της

Εκεί μάλιστα, σε αυτό το στούντιο - σπίτι η Μελίνα Ασλανίδου, τραγούδησε και το νέο της κομμάτι.

«Γεια σου! το τραγούδι που ήρθε απρόσμενα στην αγκαλιά μου... Αυτό που με συγκινεί βαθύτατα είναι ότι ήρθε σε καιρό που όλοι μας είμαστε σπίτι αποκλεισμένοι με έναν στόχο να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τον ίο, έτσι λοιπόν ο αγαπημένος μου φίλος, και αγαπητός και ξεχωριστός σε όλους@ theofanousg με την συμβολή την δική σας μου έστειλε αυτή την ανάσα, έτσι θα το έχω στην καρδιά μου σαν μια ανάσα στον εγκλεισμό... με ότι μέσο είχα έκανα μια μικρή απόπειρα να το προσεγγίσω... μόλις βγούμε στην στεριά εύχομαι να έχουμε την δυνατότητα να δουλέψουμε όπως δουλεύουμε πάντα στο μαγικό μας στούντιο... καλήμερα φίλοι μου...# stayhome# staysafe# surprisesurprise# sograteful# grateful# theofanous# artist# art# music# musica# piano# voice# rehersal# workout# happy»