Συνεργασία βόμβα για Ελένη Φουρέιρα και Έλενα Παπαρίζου

Που θα τις δούμε μαζί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνεργασία βόμβα για Ελένη Φουρέιρα και Έλενα Παπαρίζου

Νέα συνεργασία βόμβα έρχεται για την Ελένη Φουρέιρα και την Έλενα Παπαρίζου, που δεν περίμενε κανείς. Που θα δούμε τις δυο ταλαντούχες τραγουδίστριες; Μπορείτε να φανταστείτε;

Αν όχι εμείς σας έχουμε απάντηση και αυτή είναι μία. Στην Eurovision. Αλλά όχι αυτή που ξέρουμε, μιας και όπως έχει γίνει γνωστό ο φετινός διαγωνισμός έχει ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού.

Η EBU ωστόσο φροντίζει για τους φανς και δεν θα μας αφήσει έτσι. Από την στιγμή που τόσο καλλιτέχνες όσο και διοργανωτές ξόδεψαν χρόνο και χρήμα, οι υπεύθυνοι της Eurovision ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό show αφιέρωμα που θα προβληθεί κατευθείαν στην τηλεόραση.

Στην Eurovision Ελένη Φουρέιρα - Έλενα Παπάριζου

Το λαμπερό show «Europe Shine a Light» θα τιμήσει τους 41 καλλιτέχνες που πήραν μέρος αλλά δε θα διαγωνιστούν και στην Ελλάδα θα προβληθεί από την ΕΡΤ1 στις 16 Μαΐου. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» θα δούμε την εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου αλλά και την Ελένη Φουρέιρα.

H επίσημη ανακοίνωση για την Eurovision 2021

'Έσκασε" η ανακοίνωση που περιμέναμε. Διαβάστε που θα γίνει η Eurovision το 2021. Ποια αυτά που αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, που φέτος δεν θα γίνει όπως κάθε χρόνο, λόγω της πανδημίας;

Η πόλη του Ρότερνταμ συμφώνησε σήμερα να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2021, αφού η φετινή εκδοχή ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης ενέκρινε την κάλυψη του κόστους ύψους 6,7 εκατομμυρίων ευρώ, ως αποτέλεσμα της ακύρωσης του διαγωνισμού το 2020, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει τον Μάρτιο ότι ο φετινός διαγωνισμός δεν μπορούσε να διεξαχθεί τον Μάιο λόγω της νόσου COVID-19, που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός.

Ο χώρος εκδηλώσεων Ahoy, όπου επρόκειτο να γίνει ο διαγωνισμός, τροποποιήθηκε για να υποδεχθεί προσωρινά ασθενείς με κορωνοϊό.

Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς και το Ahoy «μπορούν να υπολογίζουν στο Ρότερνταμ ως διοργανώτρια πόλη» είπε σήμερα μετά την ψηφοφορία ο Σάιντ Κάσμι, δημοτικός σύμβουλος για θέματα πολιτισμού, μεταδίδει το ANP.
Προς το παρόν δεν έχουν οριστεί οι νέες ημερομηνίες για τον διαγωνισμό του 2021. Δείτε ωστόσο και την Στεφανία να λέει live το τραγούδι που θα μας εκπροσωπούσε φέτος. Μείναμε με την φωνή της.