Χαμογελά ξανά η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την περιπέτεια με το νοσοκομείο

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμογελά ξανά η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την περιπέτεια με το νοσοκομείο

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την περιπέτεια που είχε με την οικογένεια της και χρειάστηκε να πάνε στο νοσοκομείο, έχει γυρίσει στο σπίτι της με τα παιδιά της και χαμογελάει ξανά. Ενώ έχει επιστρέψει και στην καθημερινότητα της εν μέσω καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η παρουσιάστρια του Open tv η οποία συνεχίζει ακόμη και αυτές τις ημέρες να μας κρατάει κάθε Σαββατοκύριακο πρωί συντροφιά, μετά το τέλος της περιπέτειας ξεκίνησε και πάλι την επικοινωνία της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Χθες, το βράδυ μάλιστα, μετά από ανακοίνωση που έκανε, πραγματοποίησε ένα live interior desinger των ΙΚΕΑ για την οργάνωση της ντουλάπας. Είχαν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση και τα είπαν όλα, λύνοντας μας πολλές απορίες.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη της ανάρτηση. Μοιράστηκε επίσης με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, διαβάζοντας ένα βιβλίο. Στο πλευρό της, όπως πάντα ήταν ο σκύλος της.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από το νοσοκομείο και η αποκάλυψη

Στο νοσοκομείο έκανε Ανάσταση μαζί με τα παιδιά της όπως φαίνεται η Σίσσυ Χρηστίδου και το τι ακριβώς συνέβη δεν είναι ακόμα γνωστό. Το μόνο σίγουρο είναι πως στο πλευρό της είναι ο πρώην σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης. Το δημοσιοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της δώσουν τα περαστικά της.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμενα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ισως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σενα...
Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να ήμασταν σπιτι.
Όχι διακοπές.
Σπιτι.
Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά..
Απλά σπιτι.
Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα.
Σπιτι.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ουτε τα μαθήματα που πήρα.
Καλημερα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη.»