Η Άντζελα Δημητρίου δίνει απάντηση - κόλαφο για το J2US - «Δεν με ενδιαφέρει...»

Μίλησε για όλους και για όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άντζελα Δημητρίου δίνει απάντηση - κόλαφο για το J2US - «Δεν με ενδιαφέρει...»

Η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day και δε δίστασε να δώσει μία απάντηση κανονικό κόλαφο για τη συμμετοχή της στο J2US, ξεκαθαρίζοντας πως είναι πολύ απασχολημένη με τα επαγγελματικά της που δεν έχει χρόνο για κάποιο ριάλιτι.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν ένα από τα ονόματα που είχαν συζητηθεί αρκετά για να είναι μέλος της επιτροπής του show τραγουδιού του Opentv.

Ωστόσο τα πράγματα ήρθαν αλλιώς και δεν την είδαμε τελικά στην μεγάλη πρεμιέρα, με την ίδια να μιλάει σήμερα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και να εξηγεί πως δεν έχει πρόβλημα που τελικά δεν ήταν στην εκπομπή, μιας είναι πολύ πιεσμένη με τα επαγγελματικά της, ενώ χθες έκανε γνωστή την είδηση για το νέο της κομμάτι που κυκλοφόρησε.

Αναλυτικά όσα είπε στην Σταματίνα Τσιμιτσιλή σήμερα το πρωί:

Για την κόντρα της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Θεωφάνους είπε: «Δεν είναι ωραίο πράγμα να κατηγορούμε κανέναν καλλιτέχνη, γιατί κάθε καλλιτέχνης έχει την αξία του, τη φωνή του και την προσωπικότητά του. Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία κατηγορία μόνη της, ό,τι και να πουν για τη Νατάσα, η Νατάσα είναι Νατάσα».

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για τη συμμετοχή της στο J2US, η Άντζελα Δημητρίου σχολίασε: «Δεν με στεναχώρησε καθόλου γιατί εγώ ήμουν στην Κύπρο και ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, να συμμετέχω στο J2US. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Νίκο Κοκλώνη, ήμουν η πρώτη που μίλησα για το J2US, εντάξει, δεν έγινε, πήγε πάρα πολύ καλά όμως. Ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό. Έχω άλλα πράγματα να κάνω, δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι στο J2US ή σε κάποιο άλλο reality, ή κάποιο άλλο talent show.

Μου άρεσαν μερικές φωνές. Από την κριτική επιτροπή μου άρεσε πολύ η Βίκυ Σταυροπούλου».

Άντζελα Δημητρίου J2US