Πήγαν ένα βήμα παρακάτω Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ

Μόλις ανακοινώθηκε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πήγαν ένα βήμα παρακάτω Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ

Τα ευχάριστα επιτέλους έσκασαν για την Μαρί Κωνσταντάτου και τον αγαπημένο της σύντροφο, Γιάννη Κεντ, μιας και φαίνεται πως οι δυο τους αποφάσισαν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω και να δοκιμάσουν μία νέα εμπειρία.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένο και περνάει καθημερινά υπέροχες στιγμές στη σχέση του, με τους δυο τους να φροντίζουν να αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται ο ένας στον άλλο.

Μάλιστα, φαίνεται πως η σχέση τους περνάει στο επόμενο επίπεδο, αφού η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ συγκατοικούν εν μέσω καραντίνας για να μην περάσουν χωριστά τον εγκλεισμό που έχει επιβληθεί, ενώ από τη μεριά της, η Μαρί Κωνσταντάτου φροντίζει να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και κάνει γενναιόδωρες χειρονομίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», το ζευγάρι συγκατοικεί σε ένα σπίτι στην Γλυφάδα.

«Οι φίλοι τους θεωρούν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα παντρευτούν, ωστόσο οι ίδιοι ζουν ήδη σαν παντρεμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Μαρί Κωνσταντάτου συγκατοίκηση

Η έκκληση που έκανε πριν από λίγες μέρες η Μαρί Κωνσταντάτου

Ειδικότερα η ίδια έγραψε σε ανάρτηση που έκανε τα εξής:

"Καλή Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι σε όλους. Βέβαια, αυτο το Πάσχα θα ειναι διαφορετικό. Οι ημέρες αυτές, δε μοιάζουν με αντίστοιχες περασμένων ετών , καθως μένουμε σπίτι για να είμαστε ασφαλείς. Μένουμε σπίτι για να προστατευτουμε εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σε αυτές τις τόσο δύσκολες ημέρες, υπάρχουν κάποιοι που έχουν αναγκη τη βοήθειά μας, περισσότερο απο κάθε άλλη φορά.

Ιδρύματα και σωματεία που στηρίζουν παιδιά, ευάλωτες οικογένειες και κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, μας καλούν σε βοήθεια. Μέσα από το διαδίκτυο μπορούμε να βρούμε άφθονες πληροφορίες για τους φορείς που έχουν ανάγκη και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε.

Ενδεικτικά θα αναφέρω την "Κιβωτό του Κόσμου" και τα"Παιδικά Χωριά SOS - SOS Children's Villages Greece" , που έχουν δημιουργήσει τηλεφωνική γραμμή.

Η κλήση κοστίζει περιπου 2.5 ευρώ. Καλώντας στο 19828 και το 19820 αντίστοιχα, στηρίζουμε παιδιά πού μας έχουν ανάγκη.

Η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" , έχει δημιουργήσει πλατφόρμα και μ' ένα κλίκ στο www.supportmazi. gr, βοηθάμε μαζί τους, ευάλωτες οικογένειες.

Μπορούμε να κάνουμε on line αγορές και να στηρίξουμε το σωματείο" Οι Φίλοι Του Παιδιού" μέσω της πλατφόρμας youbehero:
https://www.youbehero.com/gr/cause/oi-filoi-tou-paidiou?fbclid=IwAR0fbR_McYGUpm36TOMhQbac8Wddg4gXJqHQFeTay67yEu73072A9heCy58

Στις πιο δύσκολες στιγμές, αποδεδειγμένα είμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι και δυνατοί απο ποτέ. Εύχομαι σε όλους, Καλή Ανάσταση. Με αγάπη".