Συγκινεί η Εύα Καλτσή - Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο τοκετού

«Δίνω τα πάντα για να...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η Εύα Καλτσή - Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο τοκετού

Η Εύα Καλτσή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power of Love, έγινε χθες βράδυ μανούλα και έτσι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μία πραγματικά συγκινητική φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του τοκετού μαζί με το μωράκι της.

H πρώην παίκτρια του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΣΚΑΙ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι και όπως όλα δείχνουν είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η μελαχρινή καλλονή από τα Τρίκαλα, εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στην Κύπρο όπου και ζει με τον σύντροφό της Πάνο Δημητρίου. Χθες βράδυ μάλιστα, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Έτσι σήμερα, έχοντας ήδη ανεβάσει την πρώτη φωτογραφία για να ανακοινώσει τη γέννηση του παιδιού της, η Εύα Καλτσή θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους για τον ερχομό του γιου της, με την ίδια να είναι εμφανώς συγκινημένη.

Η φωτογραφία που ανέβασε και το μήνυμα μέσα από το μαιευτήριο

Συγκεκριμένα, η Εύα Καλτσή θέλησε να μοιραστεί την πιο όμορφη στιγμή της στο Facebook και για αυτό ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του τοκετού για να καλωσορίσει το παιδί της και να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της αυτές τις ώρες.

«Δίνω τα πάντα να ξαναζήσουμε αυτήν την εμπειρία... Μέσα σε ένα δωμάτιο 5 άνθρωποι όλοι κ όλοι αλλά γεμάτο με τόσο σεβασμό πόνο φόβο γέλιο κ αγάπη που θέλεις να μείνεις αρκετά ακόμη. Δεν θα το κουράσω εύχομαι ολόψυχα σε όλους να μπορέσουν ζήσουν αυτήν την απίστευτη στιγμή. Όπως επίσης εύχομαι να υπάρχει αυτή η μαγεία που είχε το δικό μας team. Welcome little Pompira Σας ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές τις ευχές κ την αγάπη που μας δώσατε όλο αυτό το καιρό ... Ευχαριστώ πολύ Άγγελε μου Panos Dhmitriou» έγραψε χαρακτηριστικά πάνω από τη φωτογραφία της.

Εύα Καλτσή Power of Love