Προγραμματίζει το καλοκαίρι της η Μενεγάκη - Δεν φαντάζεστε που θα πάει διακοπές

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προγραμματίζει το καλοκαίρι της η Μενεγάκη - Δεν φαντάζεστε που θα πάει διακοπές

Η Ελένη Μενεγάκη προγραμματίζει το φετινό της Καλοκαίρι και δεν φαντάζεστε που θέλει να πάει φέτος διακοπές. Ποια αυτά που αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της;

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει πάει στην πανέμορφη Γαύδο, όπου και περνά την καραντίνα του. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Alpha για τα όσα κάνει εκεί και το πόσο του αρέσει η απλότητα στη ζωή. Το νησί δεν έχει ρεύμα ενώ οι κάτοικοι είναι ελάχιστοι.

Σε αυτήν την απόκοσμη ομορφιά ωστόσο ο Νίκος Πολυδερόπουλος μοιάζει να είναι πολύ ευτυχισμένος. Η Γαύδος είναι ένα μικρό νησάκι που για να πάει κανείς πρέπει φυσικά να φτάσει πρώτα στην Κρήτη και από εκεί να πάρει το πλοίο για να πάει στο μικρό νησάκι, που από κάποιους θεωρείται το νησί της Καλυψώ.

Αφού λοιπόν συζήταγαν για τα όσα κάνει εκεί ο ηθοποιός, η παρουσιάστρια έκανε και μια αποκάλυψη αναφορικά με τις δικές τις διακοπές. Η ίδια περνάει τα καλοκαίρια της στην Άνδρο, ωστόσο όπως είπε φέτος θα ήθελε να πάει στην Κρήτη μαζί με τα παιδιά της, καθώς έχει αρκετά χρόνια να πάει. Δείτε ωστόσο και τι αποκάλυψε για τις δικές της διακοπές η Κατερίνα Καινούργιου. Που θέλει να πάει το καλοκαίρι;

Νίκος Πολυδερόπουλος στην Ελένη Μενεγάκγη

Η Ελένη Μενεγάλη εκτός από το που θα πάει φέτος καλοκαιρινές διακοπές έκανε και μια ακόμα αποκάλυψη για γενέθλια της κόρης της

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία και στα τέσσερα παιδιά της και τους κάνει όλα τα χατίρια. Μάλιστα, παρόλο που βρισκόμαστε σε αυτοπεριορισμό στα σπίτι μας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν γινόταν να μην της κάνει ένα μικρό πάρτι για να το γιορτάσουν.

Καλεσμένοι βέβαια, ήταν μόνο πρόσωπα από το πολύ κοντινό οικογενειακό περιβάλλον γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει πει στην εκπομπή της πως ανησυχεί με τα όσα συμβαίνουν και πως είναι πολύ προσεκτική όλοι στο σπίτι.

«Όταν κανείς ζει μακριά από τις μεγάλες πόλεις αισθάνεται λίγο πιο ελεύθερος. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό. Εγώ στη μητέρα μου λέω κάθε μέρα «δεν πιστεύω να έχεις βγει από το σπίτι, δεν πιστεύω να έχεις πάει πουθενά βόλτα;». Γιατί ξαναλέω. Καταλαβαίνω πως οι μεγαλύτεροι άνθρωποι μπορεί να το σκεφτούν. Είναι λάθος και πρέπει να το λέμε», είχε πει συγκεκριμένα στην εκπομπή για την μητέρα της.

Η μικρή Μαρίνα είναι η αδυναμία όλων και μιας και είναι μόλις 5 χρονών, δεν θα μπορούσε να μην θέλει ένα πάρτι με παιχνίδια και τούρτα, αλλά και τους δικούς της ανθρώπους κοντά της

H παρουσιάστρια είπε: «Θυμάσαι τι είπα τότε που είχε γενέθλια η μικρή μου; Θεέ μου θα μπω εγώ στην κουζίνα να φτιάξω τούρτα, δεν το έχω, άντε καμία σοκολατόπιτα» Έτσι η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν το έχει με τα γλυκά ωστόσο η τούρτα της βγήκε επιτυχημένη.