Δραματικές ώρες για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - "Ήσουν παντού.."

Έχασε έναν αγαπημένο άνθρωπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δραματικές ώρες για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους -

Δραματικές ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Facebook και μοιράστηκε μια τρομερή απώλεια που είχε, καθώς έφυγε από τον κόσμο η γιαγιά της.

Ειδικότερα η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook στην οποία έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο για την γιαγιά της, που δεν είναι πια στην ζωή.

"Περιμένοντας ένα γλυκό. Μια μέρα όπως όλες οι άλλες ημέρες… Μια μέρα όπως πολλές πολλές μέρες… 96 χρόνια. Πολλές μέρες. Όμορφες μέρες. Άσχημες. Δύσκολες. Εύκολες. Γαλλία, Αφρική, Ελλάδα. Ήσουν παντού. Πονηρούλα μου. Τα κατάφερες παντού γιατί είχες χιούμορ. Ήσουν όμορφη. Αληθινά όμορφη. Και κατεργάρα.

Δεν είχες ηλικία. Σαν τώρα με μάθαινες ποδήλατο. Σαν τώρα σκαρφαλώναμε στις ντουλάπες, σαν τώρα καθόμουν απέναντί σου και σε θαύμαζα να πίνεις το ουισκάκι σου. Σαν τώρα. Και μεγάλωνες. Και μεγάλωνα. Και λίγο σε ξέχασα και έρχεται η ζωή και σε παρασύρει… Και σε ξαναβρήκα λίγο μεγαλύτερη λίγο πιο κουρασμένη αλλά πάντα θελκτική και αστεία. Και μια μέρα είχες μια λιγούρα. Και κάθισες και περίμενες το γλυκό σου. Ελπίζω να στο σερβίρουν εκεί που πας.. Αντίο γιαγιά… για μένα Νονά μου" ήταν τα λόγια που έγραψε στο ποστ της. Δείτε ωστόσο και τα όσα είχε αποκαλύψει για το Ψίθυροι Καρδιάς. Τι δεν γνωρίζαμε;

Posted by Anna Maria Papaharalambous on Thursday, April 23, 2020

Αλλάζει καριέρα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που είχε την δραματική απώλεια;

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μπροστά από τις κάμερες σε ρόλο ηθοποιού, φαίνεται ωστόσο ότι έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην καριέρα της και να δοκιμάσει νέα πράγματα.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός θα αναλάβει για πρώτη φορά χρέη σκηνοθέτη, μιας και θα σκηνοθετήσει τη θεατρική παράσταση Good People. Η παράσταση είναι ένα σύγχρονο έργο του Ντέιβιντ Λίντσεϊ-Άμπερ, και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρίσκεται στην αναζήτηση του συμπρωταγωνιστή της.