Η Βίκυ Καγιά έβαλε τα «γυαλιά» στα μοντέλα του GNTM με την πόζα της

Δίδαξε κανονικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βίκυ Καγιά έβαλε τα «γυαλιά» στα μοντέλα του GNTM με την πόζα της

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα μοντέλο που ξέρουν να εντυπωσιάζουν με τις κινήσεις τους και έτσι με αυτή την πόζα που έδειξε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατάφερε για ακόμη μία φορά να βάλει τα «γυαλιά» στα μοντέλα του GNTM!

Το πασίγνωστο μοντέλο έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν έχει κάνει τυχαία τόσο μεγάλη επιτυχία στο χώρο της μόδας, αφού πρόκειται για μία από τις πιο αφοσιωμένες επαγγελματίες, η οποία μετρά πάνω από 20 χρόνια στις πασαρέλες.

Όσο τα χρόνια περνάνε, η Βίκυ Καγιά δείχνει να γίνεται όλο και πιο καλή σε αυτό που κάνει και να προκαλεί εντυπώσεις με κάθε της εμφάνιση και κάθε της δουλειά.

Στον φετινό κύκλο του GNTM, είδαμε την Βίκυ Καγιά να προσπαθεί πολλές φορές να δείξει στα μοντέλα μερικές από τις πόζες της και να τις κάνει να λυθούν δοκιμάζοντας νέα πράγματα.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα με μία υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τον πιο μοναδικό τρόπο και για ακόμα μία φορά διδάσκει!

Βέβαια η Βίκυ Καγιά φροντίζει να μένει όσο πιο πολύ μπορεί στο σπίτι της και να αποφεύγει τις περιττές μετακινήσεις, ωστόσο ο φακός την "τσάκωσε" σε εμφάνισή της μαζί με τον Ηλία Κρασσά για μετακίνηση 6.

Τι απάντησε ωστόσο η Έλενα Χριστοπούλου για το unfollow της Βίκυς Καγιά;

"Είμαι πολύ ενεργή στο Instagram. Κάνω πολύ ξεκαθάρισμα στο Instagram, έχω ξεκινήσει και θα κάνω κι άλλο. Κάνω στην ψυχή μου, στην δουλειά μου, στα προσωπικά μου, πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα. Νομίζω χρειαζόταν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα. Την Βίκυ δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν την σέβομαι και δεν την εκτιμώ, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό… Είναι ωραίο να ξέρουμε ποιοι είμαστε και που βαδίζουμε" είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.