Εξομολόγηση σοκ από την Τάμτα - "Ήταν στρατός έξω, δεν είχαμε..."

Μίλησε για μια πολύ δύσκολη περιόδο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξομολόγηση σοκ από την Τάμτα -

Σόκαρε η Τάμτα με την τραγουδίστρια να μιλά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι και να λέει ότι έχει περάσει ξανά lockdown. Μάλιστα η ίδια είπε ότι ήταν για πολεμικούς λόγους και είχε στρατό έξω. Δείτε το βίντεο.

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και στο Νίκο Μουτσινά μίλησε η Τάμτα με την διάσημη τραγουδίστρια να δέχεται ερώτηση και για το αν ισχύει η πληροφορία ότι στη Γεωργία είχε ξαναζήσει τον εγκλεισμό. Η ίδια απάντησε ότι ναι και ότι είχε συμβεί δύο φορές, όταν ήταν ακόμα μικρή.

"Ήταν στρατός έξω και δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε καθόλου" είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ακόμα ότι τότε ήταν αλλιώς καθώς είχε να κάνει με πόλεμο και δεν είχαν ούτε ρεύμα. Δείτε ωστόσο εδώ και πώς έχει μεταμορφώσει σε στούντιο τον χώρο της. Σας έχουμε φωτογραφίες.

Τι είπε η Τάμτα στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι - Η εξομολόγηση που σόκαρε

Η ίδια λοιπόν αναφέρθηκε στο lockdown που είχε επιβληθεί τότε λέγοντας ότι ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Η ίδια είπε ακόμα ότι νιώθει πολύ τυχερή, αφού τώρα το περνάει με εντελώς διαφορετικές συνθήκες από αυτές που υπήρχαν τότε στην Γεωργία.

"Νιώθω πολύ τυχερή γιατί τότε οι συνθήκες στη Γεωργία ήταν πολύ πολύ δύσκολες. Μαζί με το lockdown δεν είχαμε ούτε φαγητό ούτε ρεύμα. Μια δύσκολη κατάσταση οπότε τώρα νιώθω τυχερή που τουλάχιστον το περνάω τρίτη φορά με αυτές τις συνθήκες. Δεν το περίμενα, όμως, ποτέ ότι θα το περνούσα τρίτη φορά αλλά, δεν πειράζει, έτσι είναι η ζωή" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ορίστε και το βίντεο με τα όσα είπε στον Νίκο Μουτσινά η τραγουδίστρια