Η ανακοίνωση ευτυχίας του Χρήστου Μάστορα

"Έσκασαν" τα ευχάριστα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση ευτυχίας του Χρήστου Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας δεν έχασε καθόλου χρόνο και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε μία τρομερή ανακοίνωση που έφερε την ευτυχία τόσο στον ίδιο όσο και στους συνεργάτες του, με τα ευχάριστα νέα να φτάνουν εν μέσω καραντίνας!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει δείξει από την πρώτη στιγμή που επιβλήθηκε η καραντίνα και μένουμε στα σπίτια μας, πως δε θα άφηνε αυτή την κατάσταση να τον απομακρύνει από τη δουλειά του και έτσι εδώ και καιρό δουλεύει σκληρά και ξεκινάει διαρκώς νέα πρότζεκτ.

Με την πρόσφατη επιτυχία των Μελισσών, «Μισή Καρδιά» να έχει σπάσει τα ταμεία από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας της, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ακόμα μία πολύ ευχάριστη είδηση για ένα νέο βήμα στην καριέρα του.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο frontman του δημοφιλούς συγκροτήματος, μοιράστηκε μία υπέροχη δουλειά που έκανε μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, σε μία live ηχογράφηση της συναυλία που έδωσαν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Τα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν με τη συνεργασία κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών δημοσιεύτηκαν και είναι ελεύθερα για να τα ακούσει το κοινό.

Ο Χρήστος Μάστορας συμμετείχε στην εκτέλεση των θρυλικών κομματιών «Οι ελεύθεροι και ωραίοι» καθώς και του «Αν υπάρχει λόγος», ενώ στο εγχείρημα αυτό συμμετείχαν μερικά από τα καλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ανάμεσά τους, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα και πολλοί άλλοι που χάρισαν τις φωνές σε μία μοναδική συναυλία ανοιχτή για να την απολαύσει όλο το κοινό που μένει στο σπίτι και περιμένει καρτερικά το πότε θα τελειώσει η καραντίνα προκειμένου να επιστρέψει στην κανονικότητά του.

Η ανακοίνωση που έκανε ο Χρήστος Μάστορας και τα τραγούδια που ερμήνευσε

Χρήστος Μάστορας Γιώργος Νταλάρας συναυλία