Τι έπαθαν τα πόδια της Χριστίνας Σούζη; Δύσκολες ώρες

Καθηλωμένη στο κρεβάτι η μετεωρολόγος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι έπαθαν τα πόδια της Χριστίνας Σούζη; Δύσκολες ώρες

Πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως βιώνει η γνωστή μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο μιας και όπως θα δείτε από τη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια, κάτι έπαθε με τα πόδια της.

Η γνωστή μετεωρολόγος βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στο νοσοκομείο μιας και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μία επέμβαση στο ισχίο της, με την ίδια να ενημερώνει του διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της μέσα από μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μεγάλη αγωνία είχε ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μιας και η Χριστίνα Σούζη δεν εμφανίστηκε στο δελτίο καιρού του ΣΚΑΪ, με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται οι τηλεθεατές τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί δεν την βλέπουμε.

Η ίδια θέλοντας να δώσει ένα τέλος στην αγωνία του κόσμου, ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο με σκοπό να εξηγήσει τι συνέβη με την επέμβασή της αλλά και το πότε πρόκειται να την δούμε και πάλι στο πλατό του καναλιού του Φαλήρου.

«Καλησπέρα σας, πάει και το δεξί πόδι το περποιηθηκε ο γιατρούλης !!! Ελπίζω σε καμμία εβδομάδα Πάλι να είμαι κοντά σας !! Την αγαπη μου!! #ισχιοποδι #skalkairos.gr #παεικαιαυτο !! #μενουμεσπιτι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Χριστίνα Σούζη, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε κάνει και ένα απολαυστικό σχόλιο για το My Style Rocks.

Λίγα λόγια για την Χριστίνα Σούζη που βρίσκεται στο νοσοκομείο

Η Χριστίνα Σούζη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παγκράτι. Μετά τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο άρχισε να παραδίδει μαθήματα μαθηματικών, μέχρι που προσελήφθη στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Εργάζονταν ...αμέριμνη στην ΕΜΥ για πολλά χρόνια, και ήταν η φωνή του καιρού στο ραδιόφωνο του Σκάι. Μέχρι που της ανακοίνωσαν ότι ήρθε η ώρα να βγει και στην τηλεόραση. Όπως το έχει περιγράψει η ίδια «Με βούτηξαν από το λαιμό, από το "αρχηγείο μου", τα κομπιούτερ και τα συστήματά μου και μου είπαν: "τέλος, πια, οι δοκιμές. Μπες!"»