Απίστευτο - Αυτός είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας της Αμερικής

Και έχουν το ίδιο στιλ...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο - Αυτός είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας της Αμερικής

Μπορεί στην Ελλάδα ο Σωτήρης Τσιόδρας να έχει γίνει viral, καθώς έγινε πολύ αγαπητός από τον ελληνικό λαό, ωστόσο και οι υπόλοιπες χώρες έχουν από έναν... Τσιόρδα. Της Αμερικής συγκεκριμένα, έχει μάλιστα, το ίδιο στιλ με τον αγαπημένο μας λοιμωξιολόγο.

Σωτήρης Τσιόδρας, ο λοιμωξιολόγος, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τη διαχείριση του κινδύνου του κορωνοϊού, είναι ο άνθρωπος από τον οποίο περιμένουν με αγωνία κάθε μέρα όλοι οι Έλληνες για να μάθουν τα νεότερα για τον ιό.

Τα social media έχουν γεμίσει από εγκωμιαστικά σχόλια και ευγνωμοσύνη για τον γνωστό πιο γνωστό πια λοιμωξιολόγο της χώρας. Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και πρόσφατο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, όπου ανέφερε, “Ο Σωτήρης Τσιόδρας, λαμπρός ειδικός στον τομέα των λοιμώξεων και αναγνωρισμένος σε όλον τον κόσμο, ανακαλύφθηκε από τους Έλληνες κατά τη διάρκεια αυτής υγειονομικής της κρίσης. Σήμερα είναι η καθημερινή φωνή ενημέρωσης σχετικά με τον ιό”.

“Σήμερα, οι Έλληνες γνωρίζουν ότι χάρη σε αυτόν τον καθηγητή, έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο. Η επιστημονική κοινότητα καθώς και η κοινή γνώμη επιβεβαιώνουν ότι θα σημαδέψει ανεξίτηλα την Ιστορία της χώρας” καταλήγει το άρθρο.

Βέβαια, να σημειώσουμε κάπου εδώ πως χθες ο Σωτήρης Τσιόρδας «έφαγε» πόρτα από την κλινική στο Περιστέρι. Τι συνέβη;

Ποιος είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας της Αμερικής;

Ωστόσο, και στην Αμερική οι πολίτες, πιστεύουν πολύ στον δικό τους Σωτήρη Τσιόρδα, τον Anthony Fauci. Μάλιστα, και η Καλομοίρα η οποία μένει μόνιμα στις ΗΠΑ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Secret, μίλησε για τον ιατρό.

«Δεν θέλω να τοποθετηθώ πολιτικά. Όπως βλέ­πω εγώ την κατάσταση, πρέπει να ακούσει και να εμπιστευτεί τους ειδικούς γύρω του αν θέλει να κερδίσει τη μάχη με τον ιό. Εγώ αυτή τη στιγμή σε εκείνον που δίνω πραγματικά προσοχή είναι ο δρ Anthony Fauci, ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημά­των και σύμβουλος του προέδρου σε αυτή την κατάσταση. Οι προτάσεις και η εμπειρία του εί­ναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε. Είναι προ­φανές ότι ο πρόεδρος και η κυβέρνηση δεν ήταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό, αλλά τώρα δεν υπάρ­χει χρόνος για να διαφωνήσουμε. Αυτό που χρειάζεται είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή να πάρουν τον ιατρικό εξοπλι­σμό ασφαλείας που χρειάζονται, για να μπορέ­σουν να σώσουν ζωές», είπε η τραγουδίστρια.

 Anthony Fauci Σωτήρης Τσιόρδας Αμερικής

Αυτός είναι ο Anthony Fauci

  • Γέννηση: 24 Δεκεμβρίου 1940 (ηλικία 79 έτη), Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
  • Σύζυγος: Κριστίν Γκράντυ (νύμφ. 1985)
  • Βραβεία: Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας, και άλλα..
  • Εκπαίδευση: Κολέγιο του Τιμίου Σταυρού, Ιατρικό Κολέγιο Γουέιλ του Πανεπιστημίου Κορνέλ, Regis High School
  • Παιδιά: Μέγκαν Φάουσι, Τζέννιφερ Φάουσι, Άλισον Φάουσι
  • Γονείς: Stephen A. Fauci, Eugenia A. Fauci.