Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της Αλεξάνδρας Ούστα για τον Σάκη Μπουλά

«Ήταν ένας άνθρωπος που ο κόσμος αξίζει να...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της Αλεξάνδρας Ούστα για τον Σάκη Μπουλά

Τα λόγια της τελευταία συντρόφου του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρας Ούστα, προκαλούν ρίγη συγκίνησης, 6 χρόνια μετά τον θάνατο του που σκόρπισε την θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Συγκεκριμένα, στις 21 Φλεβάρη, συμπληρώθηκαν τα 6 χρόνια.

Στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα και τα λόγια της συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και την παρουσιάστρια. Αναφέρθηκε στις έντονες στιγμές που έχει να θυμάται από την σχέση τους, ενώ εξομολογήθηκε πως της λείπει πολύ.

«Η αίσθηση είναι μια γλυκιά νοσταλγία. Αυτός ο άνθρωπος λείπει, πως είναι δυνατόν να μη λείπει; Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος αγαπήσαμε, περάσαμε κάποια πράγματα μαζί του, ευχάριστα, δυσάρεστα, ήταν στη ζωή μας πολύ έντονα μας λείπει. Και σε μένα λείπει» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Ήταν ένας ώριμος άνδρας με ψυχή έφηβου. Είχε μια αθωότητα που σε κέρδιζε. Πάντα είχες να πεις κάτι με τον Σάκη. Θα γέλαγες, θα έκλαιγες… Ήταν πολύ γεμάτη η ζωή. Κρατάω τρία πολύ ωραία χρόνια και άλλα τρία πιο πριν που τον ήξερα και ήμασταν φίλοι. Κρατάω πολλή αγάπη, θαυμασμό και τώρα μια νοσταλγία. Ήταν ένας άνθρωπος που ο κόσμος αξίζει να τον θυμάται για να συνεχίσει να υπάρχει».

Ωστόσο, ανατριχιαστικό είναι αυτό που συνέβη στην πρώην του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα την ημέρα που έκλειναν 6 χρόνια από τον θάνατο του ηθοποιού. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε.

Λίγα λόγια για τον αγαπημένο Σάκη Μπουλά

Η καταγωγή του ήταν από τον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, ωστόσο αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία. Παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος με έπιπλα. Είχε, επίσης, πει πως δεν του άρεσε ο γάμος καθώς έτσι αιχμαλωτίζεται η ανεξαρτησία του.

Ο Σάκης Μπουλάς ήταν Έλληνας ηθοποιός, στιχουργός, επιχειρηματίας, ερμηνευτής και παρουσιαστής. Ήταν παράλληλα και τραγουδιστής, συμμετέχοντας σε πολλούς δίσκους όπως στους "Ανεπίδοτα Γράμματα" του Μιχάλη Γρηγορίου με την Αφροδίτη Μάνου, "Καντάτα για την Μακρόνησο" - Θ.Μικρούτσικου, "Λουκιανού διάλογοι" - Μ. Πλέσσα, "Αχαρνής" του Δ. Σαββόπουλου κ.α .

Πέθανε στις 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο Υγεία έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο θάνατός του προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση.

Στην κηδεία του παρέστησαν πολλές προσωπικότητες της υποκριτικής, της μουσικής σκηνής αλλά και απλός κόσμος. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό και πρώην μοντέλο Αλεξάνδρα Ούστα.