Γιώργος Παπαδάκης: Ρίχνει «βόμβες» για συνεργασίες του στον ΑΝΤ1 - «Έχω αισθανθεί αδικημένος...»

Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Παπαδάκης: Ρίχνει «βόμβες» για συνεργασίες του στον ΑΝΤ1 - «Έχω αισθανθεί αδικημένος...»

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, μίλησε ανοιχτά τις συνεργασίες που τον έχουν πληγώσει λέγοντας μεταξύ άλλων «Έχω αισθανθεί αδικημένος».

Ο αγαπημένος παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τα 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική τηλεόραση, αναφέρθηκε για τα παιδιά που έχουν περάσει από την «σχολή» του, αλλά και στις σχέσεις που είχε με διάφορους συνεργάτες του.

Έχετε νιώσει πως, ενώ βοηθήσα­τε κόσμο και τον κάνατε γνωστό, στη συνέχεια με τη συμπεριφορά του φάνηκε αχάριστος;

«Και να το έχω νιώσει, δεν θα σου το πω! Δεν έμεινα ποτέ σε αυτό. Όταν βοηθάω νέους ανθρώπους, δεν το κάνω για να τους το υπενθυμίζω και να μου το υπενθυμί­ζουν. Θα ήταν λάθος και από τη δική τους την πλευρά και από τη δική μου. Αν κάποια στιγμή νιώ­θω άσχημα ή νιώσουν άσχημα, νομίζω ότι κάτι δεν έχει πάει καλά στη σχέση μας και δεν το είχαμε αντιληφθεί ή ότι δεν ταιριάζαμε ως άνθρωποι, βρε αδελφέ».

Εσείς με τη σειρά σας έχετε αδικήσει κάποιον συνεργάτη σας;

«Λες να μην έχω αδικήσει; Είναι απολύτως βέβαιο. Μέσα στην τριβή, στην καθημερινότητα, στη δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις αδικήσει, να μην έχεις πληγώσει άνθρωπο! Και εγώ έχω αισθανθεί πληγωμέ­νος και αδικημένος, όχι όμως σε τέτοιο σημείο, που να καθορίσει τη σχέση μας».

Γιώργος Παπαδάκης Μίνως Κυριακού

Τι τον δεσμεύει με τον ΑΝΤ1 - Το άγνωστο περιστατικό με τον Μίνω Κυριακού

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με το σταθμό του Αμαρουσίου αποκαλύπτοντας τι τον δεσμεύει και δεν έχει φύγει. Ενώ, έφερε στην φόρα και ένα άγνωστο περιστατικό με τον Μίνω Κυριακού.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», αποκάλυψε το λόγο που έχει και εδώ και 30 χρόνια περίπου, δηλαδή από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ΑΝΤ1, δεν έχει φύγει από το κανάλι.

Ακολουθεί η συνέντευξη:

Τριάντα χρόνια ΑΝΤ1! Είστε ο μόνος παρουσιαστής που βρίσκεται στο κανάλι από την πρώτη μέρα λειτουργίας του…

«Δεν έτυχε, ήμουν επιλογή τους και ήταν επιλογή μου! Όταν ξεκίνησε ο σταθμός, είχα την ευκαιρία να προτείνω κάποια πράγματα και μου δόθηκε η δυνατότητα να τα κάνω, όπως το “Καλημέρα, Ελλάδα”. Το ζήταγα με επιμονή, τους εξηγούσα τι θέλω να κάνω. Και ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού μού έλεγε: “Και ποιος θα βλέπει το πρωί τηλεόραση;”. Πέρασε κάνα 8μηνο μέχρι να μου πει: “Ξεκίνα το και βλέπουμε”. Αυτό με έδεσε και με τον σταθμό, ο οποίος μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη».