Είναι επίσημο πλέον - Αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε και το επιβεβαίωσε

«Ισχύει, η σχέση αυτή έχει τελειώσει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι επίσημο πλέον - Αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε και το επιβεβαίωσε

Αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, χώρισε με τον σύντροφο της και το επιβεβαίωσε σε συνέντευξη της. Πλέον είναι επίσημο μετά την πρώτη δήλωση που έκανε στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη.

Μπορεί η ίδια να θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για να την προστατεύσει, ωστόσο, θέλησε να μιλήσει καθαρά και να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά τα δημοσιεύματα που βγήκαν.

Ο λόγος για την Βίκυ Κάβουρα, έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, τον Γιώργο Βίγγο. Η αγαπημένη ηθοποιός, παραδέχθηκε τον χωρισμό της, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ήταν βελούδινος.

«Ναι, ισχύει πως η σχέση αυτή έχει τελειώσει, αλλά δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω, γιατί έχει περάσει καιρός. Με τον Γιώργο χωρίσαμε από τον Φεβρουάριο, οπότε είμαι καιρό μόνη. Ήταν μια μικρή σχέση που έληξε όμορφα. Ο χωρισμός μου ήταν βελούδινος», είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Χωρισμός

Η Βίκυ Κάβουρα ωστόσο, θέλησε να μιλήσει και για το πώς αντιμετωπίζει την καραντίνα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», και μέσα από την εξομολόγηση που έκανε συγκλόνισε μιας και παραδέχθηκε ότι είχε τρομάξει πολύ και ότι στην αρχή έκλαιγα κάθε μέρα.

Πότε έγινε γνωστός ο χωρισμός του;

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή το ζευγάρι μετά από 8 μήνες δεν είναι μαζί.

Μπορεί η Βίκυ Κάβουρα να μην θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή και να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο η σχέση της με τον Γιώργο Βίγγο είχε γίνει γνωστή.

Η ηθοποιός και ο πολιτικός μηχανικός κρύβονταν και ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει στην αρχή της σχέσης τους στα σοκάκια της Μυκόνου να απολαμβάνουν τη βόλτα τους. Και οι δυο τους ήταν αρκετά χαλαροί και φαίνονταν ανενόχλητοι από τα φλας συνεχίζοντας την πορεία τους.

Ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Στη showbiz όμως είχαμε έναν ακόμα χωρισμό βόμβα.