Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου - Τι θα συμβεί σε λίγες ημέρες;

Η έκπληξη που έκανε γνωστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου - Τι θα συμβεί σε λίγες ημέρες;

Τι θα συμβεί σε λίγες ημέρες και η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να κάνει την αποκάλυψη στους διαδικτυακούς της φίλους; Η ηθοποιός, ετοιμάζει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη κυρίως στις γυναίκες και δεν μπόρεσε να αντισταθεί και το είπε σε μια ανάρτηση της.

Μπορεί όλα τα καταστήματα να είναι κλειστά λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να εργάζεται καθημερινά τόσο για την συλλογή κοσμημάτων του «All over», όσο και για την συλλογή ρούχων του «Project Soma».

Δεν είναι λίγες οι φορές που για χάρη και των δυο επιχειρήσεων που τρέχει (Το «Project Soma μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη) να πάει στο κατάστημα που διατηρεί στο Κολωνάκι, όπου εκεί κιόλας θα βρεις όλα τα απίστευτα κομμάτια της,

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πως σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμη στο διαδικτυακός της κατάστημα, η νέα συλλογή κοσμημάτων που έχει σχεδιάσει και είναι πολύ χαρούμενη για το γεγονός.

Αθηνά Οικονομάκου all over νέα συλλογή

Ωστόσο, είναι διαθέσιμη και η νέα συλλογή του «Project Soma». Η Αθηνά Οικονομάκου, ήδη φόρεσε μια απίστευτη παιχνιδιάρικη ολόσωμη ροζ φόρμα, την οποία σίγουρα θα λατρέψεις. Δες πως την φόρεσε, αλλά και την τιμή της εδώ.

Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για την έκπληξη που έκανε

Μια πολύ ευχάριστη είδηση αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους η Αθηνά Οικονομάκου, πριν από λίγες ώρες για την συλλογή κοσμημάτων της, «All Over». Με μια ανάρτηση, έκανε την ανακοίνωση και είναι πολύ χαρούμενη για το γεγονός.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανακοίνωση για την συλλογή κοσμημάτων της. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ίδια με μια ανάρτηση της, βγήκε η νέα συλλογή του All over και κάνοντας swipe up, μπορείς να την βρεις στο διαδικτυακό της κατάστημα. Αυτή την συλλογή, δεν πρέπει να την χάσεις!

Αθήνα Οικονομάκου all over κοσμήματα