Αδιανόητο περιστατικό στον αέρα του "Καλύτερα δεν γίνεται" - Έπιασε τυχαία η κάμερα τον Κώστα Μπακογιάννη να...

Επικό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο περιστατικό στον αέρα του

Ακόμα ένα αδιανόητο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα το μεσημέρι στον αέρα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται», ενώ η κάμερα βρισκόταν σε εξωτερικό ρεπορτάζ, έπιασε τυχαία τον Κώστα Μπακογιάννη να καβαλάει τη μηχανή του!

Η μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με το κέντρο της Αθήνας όπου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδούσε στους δρόμους, όταν έπεσαν πάνω στον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Μια «ανάσα» ξεγνοιασιάς προσφέρει στους κατοίκους της Αθήνας η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία πραγματοποιεί συναυλία… εν κινήσει σε γειτονιές της πρωτεύουσας, τραγουδώντας πάνω σε ένα φορτηγό.

Η ιδιαίτερη αυτή συναυλία ξεκίνησε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι και περνώντας από πολλούς δρόμους του κέντρου της πόλης, θα φτάσει έως τον Ευαγγελισμό.

Η μουσική «πομπή» πέρασε και μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου βρέθηκαν ο πρωθυπουργός, μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων.

Η σύνδεση με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Έτσι, η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε δίπλα στο φορτηγό προκειμένου να μεταδώσει live τις εικόνες από τη συναυλία που παραχώρησε η Άληστις Πρωτοψάλτη, με την κάμερα να "συλλαμβάνει" τον Κώστα Μπακογιάννη να ακολουθεί το συγκεκριμένο φορτηγό πάνω στο μηχανάκι του.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων χαιρέτησε ευγενικά το αυτοκίνητο που βρέθηκε δίπλα του, με τους συντελεστές της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού να του λένε εκείνη τη στιγμή: «Είμαστε ζωντανά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού».

Η αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη ήταν πραγματικά επική, μιας και αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενε να ακούσει και έτσι γύρισε και χαιρέτησε την κάμερα, στέλνοντας τους χαιρετισμούς του στην Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της που τον παρακολουθούσαν να κάνει τη βόλτα του δίπλα στην επιτυχημένη τραγουδίστρια και τη συναυλία της, πάνω στη μηχανή του.

Σίγουρα αυτή είναι μία εμφάνιση του Κώστα Μπακογιάννη που δεν έχουμε ξαναδεί, ενώ πριν από λίγες μέρες, "ράγισε" καρδιές με το μήνυμα που έστειλε για τον θάνατο που τον "τσάκισε"!

Κώστας Μπακογιάννης ALPHAtv