Η Βάσω Λασκαρακη με την κόρη της βγήκαν για... βουτιές στο μπαλκόνι

Τα τρυφερά στιγμιότυπα με την Εύα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βάσω Λασκαρακη με την κόρη της βγήκαν για... βουτιές στο μπαλκόνι

Η Βάσω Λασκαράκη, ειδικά τώρα στην καραντίνα περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με την κόρη της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες, βγήκαν για... βουτιές στο μπαλκόνι μαζί με τις κούκλες της. Δεν σταμάτησαν το παιχνίδι.

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο να είναι κλεισμένοι στο σπίτι τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και να ακολουθούν όλα τα μέτρα, αλλά και τις οδηγίες που έχουν λάβει οι αρμόδιοι φορείς για την προστασία της υγείας μας, ωστόσο, περνούν την καθημερινότητα τους, όσο πιο χαρούμενα μπορούν.

Καθημερινά βρίσκουν διάφορους τρόπου να περάσουν την καραντίνα τους, είτε μπαίνοντας στην κουζίνα ή φτιάχνοντας παζλ. Ενώ, όταν έχει καλό καιρό βγαίνουν στο μπαλκόνι τους ή στην αυλή τους που είναι όλο πράσινο.

Χθες, ωστόσο, μαμά και κόρη βρήκαν μέχρι την βεράντα και πέρασαν λίγο χρόνο οι δυο τους παίζοντας μαζί με τις κούκλες. Μπορεί, η Βάσω Λασκαράκη να μην μπορεί να κάνει μπάνιο, λόγω εποχής και καιρού, ωστόσο έκαναν εκείνες τις βουτιές στο νερό.

Μερικές από τις στιγμές που πέρασαν μαζί μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βάσω Λασκαρακη κόρη

Βάσω Λασκαρακη σπίτι μπαλκόνι

Βέβαια, τις «κόρες» της από την σειρά του ALPHA που πρωταγωνιστούσε, τις έχετε δει; Έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ και έχουν γίνει κούκλες.

Την θέα που έχει το μπαλκόνι της Βάσως Λασκαράκη ωστόσο την έχετε δει;

Η υπέροχη βεράντα που έχει στο σπίτι όπου μένει με τον Λευτέρη Σουλτάτο η Βάσω Λασκαράκη, είναι πραγματικά τόσο μεγάλη σαν ένα γήπεδο, με την αγαπημένη ηθοποιό να απολαμβάνει εκεί όμορφες στιγμές με την κόρη της, ανεβάζοντας νέες φωτογραφίες στo Instagram.

Μαμά και κόρη θέλησαν να μοιραστούν μερικές πολύ όμορφες στιγμές, με τις δυο τους να βγαίνουν στην βεράντα και να παίζουν με τις κούκλες της Εύας. Η Βάσω Λασκαράκη δεν παρέλειψε να ανεβάσει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα από αυτό είχαμε ακόμα μία ευκαιρία να δούμε την τεράστια βεράντα της, ενώ τις προάλλες μας έδειξε τον κήπο της.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία από την βεράντα της Βάσως Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη σπίτι