Χόρευε στον δρόμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Η επική κίνηση του πρωθυπουργού

Στους ρυθμούς της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χόρευε στον δρόμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης -  Η επική κίνηση του πρωθυπουργού

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε σήμερα περιοδεία στους δρόμους της Αθήνας και περνώντας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε για να χορέψει με τον πρωθυπουργό να προσφέρει ακόμα μία επική κίνηση εν μέσω καραντίνας.

Μια «ανάσα» ξεγνοιασιάς προσφέρει στους κατοίκους της Αθήνας η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία πραγματοποιεί συναυλία… εν κινήσει σε γειτονιές της πρωτεύουσας, τραγουδώντας πάνω σε ένα φορτηγό.

Η ιδιαίτερη αυτή συναυλία ξεκίνησε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι και περνώντας από πολλούς δρόμους του κέντρου της πόλης, θα φτάσει έως τον Ευαγγελισμό.

Η μουσική «πομπή» πέρασε και μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου βρέθηκαν ο πρωθυπουργός, μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος "συνελήφθη" νωρίτερα από την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» πάνω στο μηχανάκι του να ακολουθεί την συναυλία.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, μάλιστα, έβγαλε μέχρι και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, από το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου με την εκπληκτική φωνή της και τα τραγούδια της.

Κι ενώ εκείνος ήταν διαρκώς σε τηλεσυσκέψεις για να αποφασίσει για την άρση των μέτρων λόγω κορωνοϊού, μόλις άκουσε την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, είπε να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα, να βγει στο δρόμο και να χορέψει με τις επιτυχίες της.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα για την κίνηση που έκανε ο Δήμος Αθηναίων με την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Το βίντεο και το μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Αφού δεν μπορούμε να πάμε εμείς στην @alkistisprotopsalti ήρθε εκείνη σε εμάς! Σε ευχαριστούμε που γέμισες την πόλη μας με μελωδίες και τραγούδια! #apotondromomeagapi» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης.