Θυμάστε την «κοντή» από το Παρά Πέντε; Δεν φαντάζεστε σε ποια σειρά τη βλέπουμε σήμερα

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θυμάστε την «κοντή» από το Παρά Πέντε; Δεν φαντάζεστε σε ποια σειρά τη βλέπουμε σήμερα

Σίγουρα αν ήσασταν κι εσείς φανς της επιτυχημένης σειράς του MEGA, «Στο Παρά Πέντε», τότε θα θυμάστε την «κοντή» νύφη της Θεοπούλας, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να μπορείτε να φανταστείτε, σε ποια σειρά τη βλέπουμε να παίζει σήμερα, εντελώς αλλαγμένη.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για την αγαπημένη ηθοποιό, Κατερίνα Θεοχάρη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από το ρόλο που ενσάρκωσε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, ως η μισητή νύφη της Θεοπούλας που δεν ήταν με τίποτα κατάλληλη για τον γιο της, με τις ατάκες για τον χαρακτήρα της να έχουν μείνει στην ιστορία της ελληνική τηλεόρασης και να μνημονεύονται μέχρι και σήμερα.

Από το μεγάλο τηλεοπτικό της "μπαμ" το 2005 μέσα από τη σειρά του MEGA, η Κατερίνα Θεοχάρη δεν έχει εμφανιστεί σε κάποια άλλη γνωστή ελληνική σειρά, ωστόσο αυτό φαίνεται πως πλέον έχει αλλάξει, μιας και τη βλέπουμε να κάνει την εμφάνισή της σε μία σειρά που τείνει να γίνει πολύ γνωστή στο κοινό λόγω των συνθηκών κάτω από τις οποίες γυρίστηκε.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Μαρίας Σολωμού, της Μαρίας Κωνσταντάκη και της Σύλβια Δεληκούρα στην σειρά του Γιώργου Φειδά με τίτλο «Εγκλωβισμένες» που έχει να κάνει φυσικά με την κατάσταση την οποία βιώνουμε, με τις ηθοποιούς να κάνουν τα γυρίσματα μέσα από το σπίτι τους, σειρά για την οποία είχε μιλήσει μέσα από συνέντευξή της, η Μαρία Σολωμού.

Τι είχε πει η Κατερίνα Θεοχάρη πριν από λίγο καιρό για το «Παρά Πέντε»;

«Μετά το “Παρά πέντε” ήμουν τρία χρόνια εκτός δουλειάς εξαιτίας μιας επέμβασης που έκανα στις φωνητικές μου χορδές και όλο αυτό απαιτούσε αφωνία. Απαγορευόταν να μιλήσω, όταν έμπαινα σε ταξί, είχα ένα μπλοκάκι και του έγραφα που θέλω να με πάει. Με πήγε πίσω η επέμβαση γιατί όταν έχεις κάνει μια επιτυχία πρέπει να την εκμεταλλευτείς, αλλιώς σε ξεχνάνε»!